Φάκελος Πασχαλάκης: Η επόμενη μέρα

Aπό paok24.com:Μπορεί για πολλούς η απουσία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη από την αποστολή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό να ήταν αναμενόμενη, δεν παύει όμως να αποτελεί θέμα συζήτησης καθώς η διαχείριση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τον 31χρονο γκολκίπερ έχει έρθει στο προσκήνιο.
Πηγή: paok24.com
Φάκελος Πασχαλάκης: Η επόμενη μέρα

Τα όσα διαδραματίστηκαν με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Πασχαλάκη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Άρη, στο στάδιο της Τούμπας, έκαναν την σχέση του με τον ΠΑΟΚ να κρέμεται από μια κλωστή. Τις πρώτες ημέρες μάλιστα, κανείς δεν μπορούσε να αποκλείσει ακόμα και το ακραίο σενάριο της λύσης της συνεργασίας των δυο πλευρών, όσο δύσκολο και αν έμοιαζε.

Κάτι τέτοιο δε συνέβη, όμως δεν ήταν και εύκολο να καλυφθεί η απόσταση που δημιουργήθηκε μέσα σε λίγες ημέρες. Η απόφαση για την απουσία του από την 20άδα ήταν κοινή, καθώς στον ΠΑΟΚ αντιλήφθηκαν πως η κατάσταση είναι τέτοια που θα έπρεπε να βρεθεί αρχικά τρόπος εκτόνωσης. Η επόμενη μέρα; Ακόμα άγνωστη, αν και με τα δεδομένα που υπάρχουν, η παρουσία του κάτω από τα δοκάρια σε αγώνα της φετινής σεζόν συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Όσο για το καλοκαίρι; Ακόμα και αν δεν είχε καταγραφεί όλα όσα συνέβησαν στις 7 Μαρτίου, οι δυο πλευρές θα συζητούσα για τη συνεργασία τους από τη στιγμή που έχει διαφανεί η σκέψη των ασπρόμαυρων για αλλαγές κάτω από τα δοκάρια, με τον Πασχαλάκη να έχει ένα από τα συμβόλαια που, βάσει οικονομικών απολαβών, βρίσκεται στη πρώτη κλίμακα.

Διαβάστε ακόμη...