“Αυτό λείπει και γι αυτό δεν αποδίδει ο ΠΑΟΚ…”

Από sfina.gr: Πλήρη ανάλυση όσων συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ, έκανε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Κούλης Αποστολίδης, μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM...
Πηγή: sfina.gr
“Αυτό λείπει και γι αυτό δεν αποδίδει ο ΠΑΟΚ…”

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

-"Ήταν μια ανορθόδοξη διαδικασία αυτή με τον Ρέμπε, που έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και ανακοινώθηκε από άλλη ομάδα, την Νυρεμβέργη, κάτι που επίσης είναι μια εστία αναταραχής στην ομάδα. Καλά έκανε ο Γκαρσία και τον πέταξε έξω από τα αποδυτήρια, γιατί αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα".

-"Ντεζαβαντάζ για τον ΠΑΟΚ αποτελεί το γεγονός ότι απουσιάζει ο πρόεδρος, ο οποίος όταν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη επηράζει θετικά όλη την ομάδα. Εάν μπορεί και ελέγχει από εκεί όπου βρίσκεται, τότε εντάξει, αλλά μόνο εάν είναι ξεκάθαρες οι αρμοδιότητες μπορεί να τρέξει σωστά η όλη ιστορία του ΠΑΟΚ, κάτι που δεν το βλέπω..."

-"Ο ΠΑΟΚ δεν αποδίδει, δεν παίζει μπάλα αλλά υπάρχει η εξήγηση: Λείπουν οι μεσοαμυντικοί. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς παίκτες από τη μέση και μπροστά, αλλά πίσω δεν έχει, το είχα πει και το καλοκαίρι. Όταν κυνηγάει το σκορ, η ομάδα είναι πολύ ευάλωτη και δέχεται κόντρα επιθέσεις, ακριβώς εξαιτίας της απουσίας καλών μεσοαμυντικών παικτών".

-"Παίζει ρόλο και ο κόουτς, αυτή τη στιγμή λείπει ο προπονητής-ηγέτης, ξέραμε όλοι για το ρίσκο του πρότζεκτ-Γκαρσία. Είχε τα ρίσκα του, το ήξερε και η διοίκηση όταν επέλεγε τον Γκαρσία, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία στην Κ17 και Κ19, αλλά η πρώτη ομάδα είναι κάτι διαφορετικό. Η αλήθεια όμως είναι, ότι ο Γκαρσία δεν βοηθήθηκε με παίκτες που ζήτησε στο ρόστερ. Νομίζαω ότι ο Γκαρσία, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στον κόσμο του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να βοηθηθεί το καλοκαίρι, με παίκτες που θα αποκτηθούν για να χτίσει την επόμενη ομάδα. ίσως ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να επιλέξει ένα έμπειρο προπονητή το περασμένο καλοκαίρι και να βάλει δίπλα του τον Γκαρσία για να αποκτήσει εμπειρίες και να αποτελέσει μελλοντική λύση. Αυτό όμως, είναι θέμα διοίκησης".

Διαβάστε ακόμη...