ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Εβάντρο

Από sdna.gr:Ανεβάζει στροφές ο ΠΑΟΚ, καθώς τον Δικέφαλο περιμένουν δύο δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις. Επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις ο Εβάντρο.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Εβάντρο

Κόντρα στον Φοίνικα Σύρου και τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ θα δώσει τα δύο επόμενα εξ αναβολής παιχνίδια για τη Volley League. Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν στην τελική ευθεία για την προετοιμασία τους, με το πρώτο παιχνίδι να είναι την Πέμπτη (11/03, 20.00 στο ΔΑΚ Ερμούπολης).

Ο Nikola Matijasevic συνεχίζει να δίνει έμφαση στο μπλοκ-άμυνα, με το τεχνικό τιμ και τους παίκτες να δουλεύουν αδιάκοπα με στόχο να βελτιώνεται σε αυτόν τον τομέα όλο και περισσότερο ο ΠΑΟΚ. Ο Εβάντρο Ντε Σόουζα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στην γάμπα, προπονήθηκε κανονικά, με τον Γαλλοσέρβο τεχνικό να δουλεύει με όλους τους παίκτες του ρόστερ.
Ελέω της αλλαγής διεξαγωγής του παιχνιδιού της 13ης εξ' αναβολής αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό από Δευτέρα (15/3) σε Κυριακή (14/3), ο Δικέφαλος θα κάνει το δρομολόγιο Σύρος-Αθήνα, με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν μία άτυπη «διπλή προετοιμασία» όλη την εβδομάδα στο PAOK Sports Arena ενόψει των δύο συνεχόμενων εκτός έδρας «ντέρμπι».

 

Διαβάστε ακόμη...