«Εάν δεν έμπαινε ο Χατζοπουλος, δεν θα υπήρχε ΠΑΟΚ!»

Απο inpaok.com: Αποκαλυπτικός ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Νίκος Κωνσταντινίδης
Πηγή: inpaok.com
«Εάν δεν έμπαινε ο Χατζοπουλος, δεν θα υπήρχε ΠΑΟΚ!»

Αποκαλυπτικός ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Κωνσταντινίδης, ο οποίος μίλησε στη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ και την προσπάθεια που έγινε πέρσι και φέτος...

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

-"Βοηθούσα σαν χορηγός το μπάσκετ του ΠΑΟΚ επί κάποια χρόνια και πέρσι μπήκα στη διοίκηση από ανάγκη που προέκυψε, αλλά μπήκα από καρδιάς, ήθελα να το κάνω, για να βοηθήσω την ομάδα, η οποία είχε τεράστιο πρόβλημα. Δεν υπήρχε τίποτα, μετά την παραίτηση Πρέλεβιτς και έτσι από χορηγοί, βρεθήκαμε στη διοίκηση μια παρέα φίλων και υποστηρικτών, μετά από συζήτηση με τον Α.Σ. ΠΑΟΚ. Εάν δεν μπαίναμε πέρσι, μπορεί τώρα να μην υπήρχε ΠΑΟΚ".

-"Στηρίζω τον Θανάση Χατζόπουλο, ο οποίος δεν έχει τίποτα να κερδίσει από τη συμμετοχή του στα διοικητικά του ΠΑΟΚ, όπου βάζει χρόνο και χρήμα και έκανε μια πολύ καλή κίνηση, σοφή θα έλεγα, με τις μετοχές και μακάρι να πάνε όλα καλά. Το είχαμε συζητήσει κι εμείς, αλλά έτσι όπως ήταν τα πράγματα, θα το καίγαμε το χαρτί των μετοχών, τώρα είναι πολύ καλύτερα και υπάρχει και η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη, ότι θα διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, κάτι φοβερό. Πέρσι τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα, ξέραμε τι θα ζήσουμε, το παλέψαμε αλλιώς..."

-"Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο Πατριάρχης του ΠΑΟΚ και για όσα δεσμεύεται τα πραγματοποιεί και είναι μεγάλη υπόθεση η παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ενώ για τον Θανάση τον Χατζόπουλο θέλω να πω επίσης ότι πρέπει να στηριχθεί από όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ".

Ο Νίκος Κωνσταντινίδης είναι ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρείας "Αναδομώ", που είναι μεταξύ των μεγάλων χορηγών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...