«Στον ΠΑΟΚ πρέπει να δίνεις κάτι παραπάνω, αυτό δεν το αγοράζεις!»

Aπό thessports.gr: Πολλά και ενδιαφέροντα ήταν τα όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την ολοκλήρωση του τοπικού ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη.
Πηγή: thessports.gr
«Στον ΠΑΟΚ πρέπει να δίνεις κάτι παραπάνω, αυτό δεν το αγοράζεις!»

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος. Είχαμε προβλήματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ξέραμε ότι ο Άρης είχε γρήγορους στην επιθετική του τριάδα και προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε. Δυστυχώς ο Τζόλης παρουσίασε ένα πρόβλημα της εντελώς τελευταίας στιγμής, οπότε αναγκαστικά τραβήξαμε τον Ουάρντα στα άκρα και τον θυσιάσαμε ουσιαστικά στα άκρα. Ο Καγκάβα πήρε την ευκαιρία. Θεωρώ ότι μας κόστισε συνολικά το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο».

Για το αν έπρεπε να ξεκινήσει με δύο επιθετικούς:

«Είναι εύκολο να μιλάμε κατόπιν εορτής για το τι συνέβη. Θεωρώ πως μας βοήθησε ότι αγωνιστήκαμε με δύο επιθετικούς. Σίγουρα πάντα η ευθύνη είναι δικιά μου, όταν φτιάχνω την ενδεκάδα. Με δύο μπροστά ήμασταν καλοί και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις».

«Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν καλά. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά το ρόστερ της ομάδας, που έχει αρκετούς νεαρούς. Είμαι ευχαριστημένος με κάποιους νεαρούς όπως ο Τσιγγάρας που ήταν πολύ καλός. Φαίνεται ότι δεν του είναι βάρος να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ. Για να γυρίσουμε στα του πρωταθλήματος, μένουν ακόμα αρκετά παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα και τα play off. Θέλουμε να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν σε ποιόν σύλλογο αγωνίζονται».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τα play off:

«Θέλουμε να βελτιώσουμε την ομάδα. Να έχουμε ποδοσφαιριστές που έχουν διάθεση και θέληση για την νίκη. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε συμβόλαια, ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να δώσεις τα πάντα όταν υπάρχουν άλλα θέματα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν προσπαθήσαν. Σίγουρα όταν είσαι στον ΠΑΟΚ πρέπει να δώσεις το κάτι παραπάνω και αυτό είναι κάτι που δεν αγοράζεται. Ή το έχεις ή δεν το έχεις».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...