«Πολύ δίκαιος ο Μαρτσίνιακ, δεν του αρέσει το VAR»

O Πολωνός δημοσιογράφος Πρέμισλαβ Γκάζλερ, ο οποίος μίλησε για τον συμπατριώτη του Σίμον Μαρτσίνιακ που ορίστηκε να σφυρίξει στο ντέρμπι του ΠΑΟΚμε τον Άρη, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.
Πηγή: paokrevolution.net
«Πολύ δίκαιος ο Μαρτσίνιακ, δεν του αρέσει το VAR»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τον Μαρτσίνιακ: «Οι Έλληνες οπαδοί θα πρέπει να τον θυμούνται από την αναμέτρηση της Γούλβς με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Γιουρόπα Λίγκ, καθώς δεν μέτρησε γκολ του Ολυμπιακού. Είναι πολύ έμπειρος διαιτητής. Έχει σφυρίξει σε διοργανώσεις όπως το Τσάμπιονς Λίγκ, το Γιούρο και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο ξεκίνημα της καριέρας του, έδινε πολύ συχνά πέναλτι. Πλέον δεν το κάνει τόσο, αλλά πιστεύω πως δεν είναι μεγάλος φαν του VAR. Του αρέσει να παίρνει μόνος του αποφάσεις, θέλει να δείχνει στους παίκτες ότι αυτός κάνει κουμάντο στο γήπεδο. Είναι αυστηρός αλλά πολύ δίκαιος, δεν βγάζει εύκολα κάρτες».

Ερωτηθείς για το αν θα καταφέρει να κρατήσει τις ισορροπίες στο ντέρμπι: «Πιστεύω πως ναι, θα έχει πολύ ενδιαφέρον το ματς και πολλά νεύρα. Ο Μαρτσίνιακ όμως είναι πολύ δυνατός σωματικά και ψυχολογικά».

Διαβάστε ακόμη...