Λουτσέσκου : “Χρειάζομαι χρόνο για να ηρεμήσω…”

Από sfina.gr: Η συνεργασία του Ράζβαν Λουτσέσκου με την Αλ Χιλάλ έληξε απότομα και μέσα σε αυτές τις δυο εβδομάδες που είναι "ελεύθερος" ήδη έχει ακουστεί για Πάρμα και Φενέρμπαχτσε.
Πηγή: sfina.gr
Λουτσέσκου : “Χρειάζομαι χρόνο για να ηρεμήσω…”

Ο Ρουμάνος προπονητής αποφάσισε να παραμείνει διακριτικός και δεν παρείχε λεπτομέρειες σχετικά με τη διαμάχη μεταξύ του και των Αράβων, έχοντας πάρει ένα διάστημα για τον εαυτό του.

Ρουμάνοι δημοσιογράφοι κατάφεραν να εντοπίσουν τον Ράζβαν Λουτσέσκου για πρώτη φορά από την ημέρα που αποχώρησε από την Αλ Χιλάλ. Ο Λουτσέσκου ομολόγησε ότι χρειαζόταν ένα διάστημα ηρεμίας για να βάλει το ποδόσφαιρο στη δεύτερη θέση και την οικογένεια στην πρώτη.

Ο Ρουμάνος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διακοπές στις Μαλδίβες, όπου απολαμβάνει τον ήλιο και το χρόνο που περνά με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

"Αυτή τη στιγμή είμαι διακοπές στις Μαλδίβες με την οικογένειά μου. Χρειαζόμουν χρόνο για να ηρεμήσω. Θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει", είπε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου.

Όσον αφορά στις προτάσεις που φέρεται να είχε ο Λουτσέσκου, απάντησε αρνητικά στην Πάρμα αλλά δεν παρείχε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το θέμα.

Στον αντίποδα δεν διέψευσε όσα γράφονται για την Φενέρμπαχτσε αλλά αρνήθηκε να κάνει περαιτέρω διευκρινίσεις. Ο Ρουμάνος προπονητής κατέστησε σαφές ότι προς το παρόν η προσοχή του επικεντρώνεται στην οικογένεια και στις διακοπές που απολαμβάνουν μαζί.

Διαβάστε ακόμη...