Γουόρνοκ για Άκπομ : “Έχει όλα τα προσόντα, είναι στο χέρι του”

Η σεζόν δεν εξελίσσεται ιδανικά για τον Τσούμπα Άκπομ στην Μίντλεσμπρο, με τον τεχνικό της ομάδας Νιλ Γουόρνοκ να τοποθετείται ανοιχτά για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ!
Πηγή: thessports.gr
Γουόρνοκ για Άκπομ : “Έχει όλα τα προσόντα, είναι στο χέρι του”

Μόλις τέσσερα γκολ σε 27 εμφανίσεις μετράει ο Τσούμπα Άκπομ, με τους ιθύνοντες της Μίντλεσμπρο να μην είναι ικανοποιημένοι από την απόδοσή του, ευελπιστώντας πως θα «ξυπνήσει» αγωνιστικά. Μιλώντας για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ο Νιλ Γουόρνοκ παραδέχθηκε πως το scouting έγινε μέσα από το διαδίκτυο λόγω των περιορισμών του Covid 19 που δεν επέτρεψε στους συνεργάτες του να βρεθούν στην Ελλάδα.

«Δεν θέλουμε να υπάρχει κανένα μυστήριο γύρω από τον Τσούμπα. Απλώς υπήρχε ένα ζήτημα καθώς δεν μπορέσαμε να τον τσεκάρουμε από κοντά πριν τον αγοράσουμε. Δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει την επιτυχία του με τη φανέλα της Μίντλεσμπρο. Είναι στο χέρι του. Έχει τα πάντα στα πόδια του»

Όπως σημειώνει ο συντάκτης του κειμένου, ο Άκπομ ξεκίνησε πολύ δυναμικά, σκοράροντας δύο γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια κατά το ξεκίνημά του, ωστόσο, στη συνέχεια έπαψε να είναι παραγωγικός.

Διαβάστε ακόμη...