Έκπληξη και απογοήτευση στην ΚΕΔ

Από inpaok.com: Η ανακοίνωση για την παραίτηση του συνεργάτη του Κλάντενμπεργκ, Άλαν Σνόντι
Πηγή: inpaok.com
Έκπληξη και απογοήτευση στην ΚΕΔ

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Άλαν Σνόντι, αναφέροντας ότι «έχει εκπλαγεί και απογοητευθεί» από την απόφασή του να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του.

Δεν κρύβει την ενόχλησή της η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για την απόφαση του Άλαν Σνόντι να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του. Όπως ήταν γνωστό εδώ και μέρες, υπήρχε «θέμα» στις σχέσεις του Μαρκ Κλάτενμπεργκ με τον Βορειοϊρλανδό κι αυτό επιβεβαιώθηκε με τον πλέον εμφανή τρόπο, αφού ο Σνόντι δεν έμεινε αμέτοχος στην περιθωριοποίησή του και η ΚΕΔ από την πλευρά της έσπευσε να ανακοινώσει την... απογοήτευσή της για την παραίτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση.

"Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 22.10 μ.μ. η ΚΕΔ/ΕΠΟ έλαβε email από τον κ. Alan Snoddy ο οποίος ενημέρωνε ότι για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους, επιθυμεί την -με άμεση ισχύ- διακοπή του συμβολαίου του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Και ενώ η ΚΕΔ/ΕΠΟ έχει εκπλαγεί και απογοητευθεί από τα ανακοινωθέντα του κ. Snoddy, θα θέλαμε να του ευχηθούμε καλή τύχη στο μέλλον.

Όπως συμφωνήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, ο κ. Jacob Collins αντικαθiστα τον κ. Snoddy και θα είναι από εδώ και στο εξής αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, κ. Mark Clattenburg θα αναλάβει, με την υποστήριξη του κ. Collins, τους ορισμούς των Αξιωματούχων Διαιτησίας για τη Διοργάνωση της Super League 2, μέχρι νεωτέρας".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...