Αν ο ΠΑΟΚ δεν βάλει το πρώτο γκολ…

Ένα από τα μεγάλα θέματα της κακής νοοτροπίας που διακατέχει την ομάδα
Πηγή: paok24.com
Αν ο ΠΑΟΚ δεν βάλει το πρώτο γκολ…


Ήταν κάποτε μία ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό με τη νοοτροπία της. Ένα πολύ δυνατό σύνολο, το οποίο ό τι και αν συνέβαινε (ακόμη και αφαιρέσεις βαθμών, ακόμη και αδικίες μέσα στα ματς, ακόμη και αν βρίσκονταν ένα ή δύο γκολ πίσω στο σκορ, ακόμη και αν έπαιζε με δέκα παίκτες, ή και αν έχανε παίκτη με τραυματισμό) ό τι και αν «πάθαινε» αντιδρούσε και αν γυρνούσε την κατάσταση υπέρ της.

Φέτος ο ΠΑΟΚ, ενώ δεν έχει τόσο κακή ομάδα, ενώ κατά βάση δεν παίζει κακό ποδόσφαιρο, όταν στραβώσει ένα ματς, τότε όχι μόνο δεν το γυρίζει, αλλά παρουσιάσει στην πορεία πολύ κακή εικόνα.

Ας θυμηθούμε τα φετινά «παθήματα» όταν ο ΠΑΟΚ δεχθεί το πρώτο γκολ.

ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ 1-2, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1, ΠΑΟΚ-Ομόνοια 1-1, Ομόνοια-ΠΑΟΚ 2-1, Άρης-ΠΑΟΚ 1-0, Λάρισα-ΠΑΟΚ 1-1, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-2, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0, Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-1.

Στα μόνα παιχνίδια στα οποία ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, γύρισε την εικόνα και πήρε τις νίκες ήταν στα πρώτα ματς του Γκαρσία, ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν 4-1, ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 2-1.


Επαναλαμβάνουμε όμως… Το θέμα δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα. Είναι και η εικόνα. Σκεφτείτε στα πιο πολλά από αυτά τα ματς πώς έπαιζε ο ΠΑΟΚ στο διάστημα που τα ματς ήταν 0-0 και πώς το πλάνο και η πίστη των παικτών κατέρρεε, αφού δεχόταν το πρώτο γκολ. Ένα φαινόμενο που όσο περνάει ο καιρός, τόσο και πιο έντονο γίνεται…

Διαβάστε ακόμη...