«Θα δώσουμε και το αίμα μας για να έρθουν τα αποτελέσματα!»

Από thessports.gr: Το δικό του μήνυμα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα στην Τρίπολη έστειλε ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου, Ζίβκο Ζίβκοβιτς ,
Πηγή: thessports.gr
«Θα δώσουμε και το αίμα μας για να έρθουν τα αποτελέσματα!»

υπογραμμίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να έρθουν τα αποτελέσματα στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Είμαστε δυσαρεστημένοι αλλά πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι να δούμε τι δεν πήγε καλά και να ξεχάσουμε το αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Τι καθόρισαν τη συνέχεια μετά το ακυρωθέν γκολ του Κρμέντσικ: «Πρώτα από όλα όλοι είδαν ότι ο Κρμέντσικ ήταν για λίγο οφσάιντ. Όσο αναφορά τα υπόλοιπα περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδια ελέγχαμε το ρυθμό του αγώνα και οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κρίνουν τον αγώνα το ξέρουμε αυτό.

Αν είχαμε πετύχει πρώτοι γκολ θα ήταν διαφορετικά. Βγάλαμε αντίδραση είχαμε πολλές ευκαιρίες ακόμα και στο δεύτερο γκολ προσπαθήσαμε να επανέλθουμε. Από εκεί και πέρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με τη Λαμία».

Αν αποτελεί πισωγύρισμα η σημερινή ήττα: «Στο ποδόσφαιρο μερικές φορές κερδίζεις άλλες χάνεις ή έρχεσαι ισόπαλος. Σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε για να μπορέσουμε να χτίσουμε ένα θετικό σερί κάτι που δεν καταφέραμε φέτος. ΄Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Αν προβληματίζει η κακη εικόνα-συγκομιδή στα ντέρμπι ενόψει τα πλέι οφ: «Δεν πρέπει να κοιτάμε το παρελθόν. Θα δώσουμε τα πάντα μέχρι το τέλος ακόμα και το αίμα μας το 100%. Με αυτόν τον τρόπο θα έρθουν τα αποτελέσματα. Το υπόσχομαι εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας. Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με πάθος».

Διαβάστε ακόμη...