ΜΜΕ Περού: «Υπογράφει σήμερα στην Αλιάνσα Λίμα ο Πένια»

Οριστική τροπή φαίνεται πως παίρνει η μεταγραφή του Σέρχιο Πένια στην Αλιάνσα Λίμα, με δημοσιογράφο του Περού να αναφέρει πως ο ίδιος θα υπογράψει σήμερα (8/7) το συμβόλαιο του.
Πηγή: sdna.gr
ΜΜΕ Περού: «Υπογράφει σήμερα στην Αλιάνσα Λίμα ο Πένια»
Photo Credits: @PAOKFC

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αναμένεται να αποτελέσει ο Σέρχιο Πένια. Ο Περουβιανός μέσος είχε εξασφαλίσει επιπλέον άδεια, ώστε να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επιστροφή στην πατρίδα του και την Αλιάνσα Λίμα.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων φαίνεται δρομολογημένη, με την ομάδα του Περού να βγάζει από τα ταμεία της 300.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της, την ίδια ώρα που δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως ο Πένια θα υπογράψει σήμερα (8/7) το συμβόλαιο με την νέα ομάδα του. 

Άλλωστε, ο ίδιος εθεάθη στις εξέδρες του γηπέδου της Αλιάνσα Λίμα και πλέον η επισημοποίηση της αποχώρησης του από τον Δικέφαλο ίσως αποτελεί και θέμα ωρών. 

Διαβάστε ακόμη...