Επιμένουν οι Τούρκοι για επανασύνδεση Πέλκα-Λουτσέσκου

Από paok24.com: Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα το τελευταίο διάστημα κι εφόσον δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ που ακολουθεί, τότε αναμένονται σημαντικές αλλαγές.
Πηγή: paok24.com
Επιμένουν οι Τούρκοι για επανασύνδεση Πέλκα-Λουτσέσκου

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη χώρα, η θέση του Ερόλ Μπουλούτ δεν είναι καθόλου σίγουρη πλέον και σήμερα, οι Τούρκοι επαναφέρουν το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Με τη "Φενέρ" να έχει μπροστά της ένα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή, τα μέσα της χώρας υποστηρίζουν πως σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος ο Μπουλούτ πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, με τον Λουτσέσκου να είναι από τους επικρατέστερους αντικαταστάτες.

Για τους Τούρκους, η επανασύνδεση Πέλκα-Λουτσέσκου είναι αρκετά πιθανή, με τους ανθρώπους της "Φενέρ" να έχουν πολύ καλή άποψη για τον Ρουμάνο τεχνικό, παρά το γεγονός ότι στη λίστα τους βρίσκονται σημαντικά ονόματα, όπως αυτά του Βενγκέρ και του Σάρι.

Αναφορικά με τον Λουτσέσκου, τα γειτονικά ΜΜΕ κάνουν λόγο και για ενδιαφέρον από πλευράς Πάρμα για τον Ρουμάνο και πλέον μένει να φανεί, αν έχει όντως βάση αυτό το σενάριο...

Διαβάστε ακόμη...