Η ανάσα που έδειχνε απαραίτητη

Από paok24.com:Ο Αυστριακός μέσος διανύει μια αρκετά καλή σεζόν με τον ΠΑΟΚ, έχοντας καταγράψει ως 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με έξι γκολ και οκτώ ασίστ.
Πηγή: paok24.com
Η ανάσα που έδειχνε απαραίτητη

Μετά τη διακοπή των γιορτών, ο Σβαμπ έχει επιβαρυνθεί αρκετά και με συνεχόμενα παιχνίδια... Μπορεί στο πρώτο παιχνίδι με τη Λάρισα (3/1) να έπαιξε μόλις για τρία λεπτά, αλλά ακολούθησαν 71 με Ατρόμητο, δύο 90λεπτα με Βόλο και Ολυμπιακό, άλλα 77 με ΟΦΗ και 90 με την ΑΕΚ.

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά (27/1), ήρθε από τον πάγκο για 12 λεπτά και ακολούθησαν 78 λεπτά με τον Παναιτωλικό, δύο 90λεπτα με Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα και άλλα 73 με τον ΠΑΣ, την περασμένη Δευτέρα.

Όπως έγινε γνωστό, ο Σβαμπ που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας του, το Σάββατο με τον Αστέρα, προκειμένου να πάρει και τις απαραίτητες ανάσες του για την πολύ απαιτητική συνέχεια.

Μια συνέχεια που έχει Άρη και Παναθηναϊκό ως το τέλος της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα, ημιτελικά στο Κύπελλο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και πλέι οφ...

Διαβάστε ακόμη...