Γκαρσία για Μπάμπα και τον τραυματισμό του Τζόλη!

Από thessports.gr: Για την άνετη επικράτηση κόντρα στη Λαμία, το ντεμπούτο του Ράχμαν Μπάμπα αλλά και τον τραυματισμό του Χρήστου Τζόλη μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, στην κάμερα της Nova.
Πηγή: thessports.gr
Γκαρσία για Μπάμπα και τον τραυματισμό του Τζόλη!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη νίκη και την εικόνα της ομάδας:

«Αυτό που κοιτάω είναι η γενικότερη λειτουργεία μας ως ομάδα. Βλέπω πως δουλεύονται οι ποδοσφαιριστές και οι νεαροί μας και στην προπόνηση. Σήμερα δείξαμε αρκετά θετικά στοιχεία, και κάποια που τα κρατάμε και μπορούμε να τα βελτιώσουμε στο μέλλουν».

Για την άμυνα και το ντεμπούτο του Μπάμπα:

«Για μας είναι σημαντικό πάντα να μην δεχόμαστε γκολ. Δεν ξεχνάμε ότι από τη Λαμία είχαμε δεχθεί γκολ από τα στημένα και δουλέψαμε σε αυτές τις φάσεις στην προπόνηση. Ο Μπάμπα ήρθε πρόσφατα και είχε εκπονηθεί ένα πρόγραμμα για την φυσική του κατάσταση, μιας και δεν είχε ρυθμό. Σήμερα έκανε ένα καλό παιχνίδι, και όπως ισχύει για τους υπόλοιπους θα πρέπει να βελτιώνεται».

Για την κατάσταση του Χρήστου Τζόλη:

«Απλώς από ότι κατάλαβα είχε μια φλεγμονή στο πόδι του. Για την ώρα δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το τι συμβαίνει, θα κάνει τις εξετάσεις με τον γιατρό και θα δούμε. Θεωρώ όμως έτσι πως τον είδα δεν είναι κάτι σοβαρό, και πιστεύω ότι σε λίγες ημέρες θα είναι διαθέσιμος».

Διαβάστε ακόμη...