Και το ΣτΕ βρίσκει «σκιές» στο διορισμό Φαραντούρη

Από sdna.gr: Προτού στεγνώσει το μελάνι της ηθικής και δικαστικής δικαίωσης του Δικεφάλου, και το Συμβούλιο της Επικρατείας δικαίωσε καταρχήν τον ΠΑΟΚ στις καταγγελίες του για το διορισμό του Νίκου Φαραντούρη, παραπέμποντας την υπόθεση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο!
Πηγή: sdna.gr
Και το ΣτΕ βρίσκει «σκιές» στο διορισμό Φαραντούρη

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ΠΑΟΚ προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του διορισμού Φαραντούρη και της σύστασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, οι νομικοί εκπρόσωποι του Δικεφάλου είχαν ζητήσει κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας από το ΣτΕ να κρίνει παράνομο το διορισμό του Νίκου Φαραντούρη στην ΕΕΑ, λίγες εβδομάδες πριν βγει η απόφαση της επιτροπής για το δήθεν θέμα της πολϋϊδιοκτησίας, εκτιμώντας πως αν συμβεί αυτό- τότε θα είναι άκυρη όλη η σύσταση της Επιτροπής, που έβγαλε την απόφαση με την οποία επιβλήθηκαν ποινές στον Δικέφαλο και την Ξάνθη.

Με την απόφαση που εξέδωσε το ΣτΕ «δικαίωσε» επί της ουσίας και για αρχή τον ΠΑΟΚ κόντρα σε εκείνους που αναζητούν εναγωνίως μια πρώτη... δικαστική νίκη επί του Δικεφάλου μετά το άδειασμα και τη νομική συντριβή από την Επιτροφή Εφέσεων.

Κοινώς το ΣτΕ θα μπορούσε κάλλιστα να κλείσει την υπόθεση, αποφασίζοντας πως όλα έγιναν νόμιμα και σωστά στο διορισμό Φαραντούρη, «γειώνοντας» τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, ορίζει υπεύθυνο το Διοικητικό Πρωτοδικείο προκειμένου να ληφθεί η απόφαση, δικαιώνοντας καταρχήν τους Θεσσαλονικείς που καταγγέλουν παρατυπίες στη συγκεκριμένη υπόθεση!

Διαβάστε ακόμη...