Έτσι έγινε η κλοπή

Από thessports.gr : Ο ΠΑΟΚ δικαιώθηκε μετά από από περίπου 14 μήνες λάσπης, με την στημένη υπόθεση της δήθεν πολυιδιοκτησίας, όμως η απόφαση δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να επουλώσει όλες τις πληγές που αυτή δημιούργησε.
Πηγή: thessports.gr
Έτσι έγινε η κλοπή

Η εισήγηση της Αυγενάκειας ΕΕΑ ήρθε στις 27 Ιανουαρίου του 2020, με τους… απίθανους της επιτροπής- Δελφινάριο να την εκδίδουν μάλιστα την ώρα του ΠΑΟΚ- Βόλος με την Τούμπα γεμάτη, κάτι που θα μπορούσε να έχει ανυπολόγιστες συνέπειες.

Mέχρι και εκείνη την ημέρα ο ΠΑΟΚ όχι απλά βρισκόταν μέσα στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αλλά ήταν και στην κορυφή της βαθμολογίας με ένα βαθμό περισσότερο από τον Ολυμπιακό.

Η εισήγηση- σκάνδαλο και τα όσα ακολούθησαν με τον τρομερό πόλεμο που δέχθηκε ο Δικέφαλος τον αποπροσανατόλισαν και τον έριξαν από την κορυφή. Έτσι το πρωτάθλημα που τελικά κατέκτησε ο Ολυμπιακός πλέον μπορεί να χαρακτηριστεί με τη «βούλα» ως Αυγενάκειο.

Επιπτώσεις είχε βέβαια και η Ξάνθη, αφού μέχρι τότε η ακριτική ομάδα βρισκόταν σε τροχιά Play Off, και λόγω αυτής της απόφασης κατέληξε να υποβιβαστεί τελικά στην δεύτερη κατηγορία.

Διαβάστε ακόμη...