Ιδιαίτερη μέρα για τον Πάμπλο Γκαρσία!

Από inpaok.com: Iδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος συμπληρώνει 100 ημέρες στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.
Πηγή: inpaok.com
Ιδιαίτερη μέρα για τον Πάμπλο Γκαρσία!

Στις 30 Οκτωβρίου ο Δικέφαλος επέστρεφε από την Γρανάδα, προς το Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όμως την στιγμή που προσγειώθηκε η αποστολή στην Ελλάδα, ο Αμπέλ Φερέιρα έπαιρνε το αεροπλάνο για την Πορτογαλία και στην συνέχεια για την Βραζιλία, ώστε να προπονήσει την Παλμέιρας.

Στο Αγρίνιο περίμενε την αποστολή ο Πάμπλο Γκαρσία μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ. Από τότε ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει προπονήσει τον ΠΑΟΚ σε 21 παιχνίδια. 15 ματς πρωταθλήματος, δύο κυπέλλου και τέσσερα για τους ομίλους του UEFA Europa League.

Από αυτά έχει κερδίσει τα 12, έχει γνωρίσει πέντε ήττες και σε τέσσερα παιχνίδια ο Δικέφαλος έμεινε ισόπαλος με τον αντίπαλό του.

Καλύτερή του στιγμή μέχρι στιγμής σαν προπονητής του ΠΑΟΚ, το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στην PSV Αϊντχόφεν, όπου το 0-1 έγινε 4-1 με τους «ασπρόμαυρους» να... τελειώνουν τους Ολλανδούς στο γήπεδο της Τούμπας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...