Έκλεισε (ξανά) στόματα ο Ιβάν!

Από paok24.com:Η πανδημία έχει δημιουργήσει πρωτοφανείς συνθήκες στη ζωή όλων μας, στην
Πηγή: paok24.com
Έκλεισε (ξανά) στόματα ο Ιβάν!

προσπάθεια να προστατευθούμε και σίγουρα να μη συμμετέχουμε στη διασπορά του κορωνοϊού.
Από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες αναγκάζεται να προσαρμόζει το γεμάτο πρόγραμμα του και ο Ιβάν Σαββίδης.

Έχοντας επαγγελματική δραστηριότητα σε πάρα πολλές χώρες, λόγω των επενδύσεων των επιχειρήσεων του, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έπρεπε να πάρε μία απόφαση πως θα κινηθεί μέσα στην πανδημία, σκεπτόμενος το γεμάτο πρόγραμμα του.

Από τη μία θα έπρεπε ανά τακτά διαστήματα να ταξιδεύει σε κάποιες χώρες και επειδή δε θα μπορούσε πάντα να τηρεί την καραντίνα των 7 ημερών θα αναγκαζόταν πολύ συχνά να μιλάει, παρά τα ταξίδια και την αναγκαστική του έκθεση από αυτά, και πάλι μέσω σκάιπ.

Από την άλλη θα μπορούσε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ να απομονωθεί στο στρατηγείο του και μέσω σκάιπ να έρχεται σε επαφή με τους συνεργάτες του στις διάφορες επιχειρήσεις του, αλλά και με ανθρώπους που συνδέονται με την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Αυτόν, τον δεύτερο δρόμο, επέλεξε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος παραμένει καθημερινά πολύ ενεργός, έχοντας πολύ γεμάτο και απαιτητικό πρόγραμμα, εκμεταλλευόμενος την τεχνολογία και τη δυνατότητα να μεταφέρεται με αυτή σε πολλά μέρη του κόσμου.

Κόντρα στις αστειότητες από παρατρεχάμενους που έκριναν αυτή την επιλογή του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, χωρίς προφανώς να γνωρίζουν τίποτα, φτάνοντας πριν μήνες να πουν ψέματα που αφορούσαν ακόμα και την υγεία του, κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ή και αυτούς που ελπίζουν ότι θα φύγει από την Ελλάδα γιατί είναι πολύς ο πόνος τους, ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε εκκωφαντικά με την επένδυση στο λιμάνι Θεσσαλονίκης και τη διεύρυνση της συμμετοχής του στην κοινοπραξία που έχει αναλάβει τις τύχες του ΟΛΘ.

Για αυτούς που έχουν τον... πόνο τους με τον Ιβάν, να γνωρίζουν ότι είναι υγιέστατος, περιμένοντας να δημιουργηθούν (όπως όλοι μας) οι συνθήκες για να μπορούμε να επιστρέψουμε στις ζωές μακριά μας από τον κίνδυνο της πανδημίας, ενώ όσον αφορά στα επενδυτικά του σχέδια στην Ελλάδα, όχι μόνο συνεχίζονται, αλλά διευρύνονται, καθώς μεταξύ άλλων μετά τη σπουδαία κίνηση με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι αναμένεται να λειτουργήσει τμηματικά το Πόρτο Καρράς, το οποίο διανύει περίοδο μεγάλων αλλαγών και ανακαινίσεων από τότε που πέρασε στα χέρια του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...