Αυτόν τον Έλληνα παίκτη ζήτησε ο Πάμπλο Γκαρσία, εάν…

Από sfina.gr : Η προσπάθεια ενίσχυσης του ΠΑΟΚ συνεχίζεται κανονικά, με τον Πάμπλο Γκαρσία να θέλει να περάσει το δικό του μήνυμα στην ομάδα και τη δική του φιλοσοφία, κάτι που φαίνεται και από τον τρόπο που παίζει…
Πηγή: sfina.gr
Αυτόν τον Έλληνα παίκτη ζήτησε ο Πάμπλο Γκαρσία, εάν…

Μια απολύτως νευραλγική θέση είναι αυτή του αμυντικού μέσου, θέση την οποία έπαιξε επί χρόνια ο ίδιος ο προπονητής του ΠΑΟΚ και γνωρίζει άριστα ότι εάν εκεί έχει έναν παίκτη που είναι τρεχαλατζής, δεν έχει κανένα πρόβλημα η ομάδα.

Τα τρεξίματα του Εσίτι ήταν ανύπαρκτα, γι αυτό έφυγε, του Ντόουγκλας είναι ελάχιστα, γιατί θέλει να φύγει στην Παλμέιρας και μένει μόνο ο Τσιγγάρας, ο οποίος είναι “ακατέργαστο διαμάντι” και φυσικά του κάνει τη δουλειά, αλλά δεν μπορεί να έχει μόνο έναν εκεί, γι αυτό και ζήτησε να αποκτηθεί αμυντικός χαφ.

Ο Γκαρσία θέλει ένα παίκτη στο στυλ του Βιτόλο για να καταλάβει ο κόσμος, έναν τρεχαλατζή που να μπορεί να καλύπτει τρύπες στο κέντρο και να παίζει το “χιαστί”, που θέλει να εφαρμόσει ο κόουτς του ΠΑΟΚ, να υπάρχει δηλαδή μια “σκούπα” στα χαφ.

Εκεί θα αποκτηθεί παίκτης, αλλά είπε στους υπεύθυνους της ομάδας ότι εάν δεν βρουν από το εξωτερικό έναν τέτοιο παίκτη να του φέρουν τον Χαρίση!

“Φέρτε μου τον Χαρίση, ξέρω τι μπορεί να προσφέρει, τρέχει συνέχεια”, φέρεται να είπε ο Γκαρσία, που θέλει παίκτες να μπορούν να ακολουθήσουν πιστά τις εντολές του, πειθαρχημένους και να ξέρουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται…

Διαβάστε ακόμη...