Μία εικόνα, 1926 λέξεις…

Από inpaok.com: Λένε πως μία εικόνα ισούται με 1000 λέξεις, οπότε στον δικό μας, ασπρόμαυρο κόσμο, αυτή ισοδυναμεί με 1926.
Πηγή: inpaok.com
Μία εικόνα, 1926 λέξεις…

Αυτός είναι ο Θανάσης Χατζόπουλος, ο άνθρωπος που το καλοκαίρι, μαζί με την πολύτιμη βοήθεια του Βασίλη Τριλυράκη, αποφάσισε να αναλάβει το μπασκετικό τμήμα σε μία από τις χειρότερες εποχές που έχει βρεθεί ποτέ, με σκοπό να το οδηγήσει... μακριά από τα βράχια, όπου και είχε διαγράψει την πορεία του μετά από μία τραγική χρονιά σε όλα τα επίπεδα.

Σήμερα, αυτός ο άνθρωπος, βλέπει μία ομάδα που χτίστηκε με την... περισσότερη κανονικότητα που θα μπορούσε, να βρίσκεται στην πρώτη 8άδα της βαθμολογίας, όταν ο ίδιος την είχε πάρει στην τελευταία θέση της Basket League. Το ξέσπασμά του, μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη επί του Ηρακλή, είναι κάτι παραπάνω από φυσιολογικό, καθώς βλέπει ότι οι τεράστιες προσπάθειες που κάνει, έχουν -τουλάχιστον- αντίκρισμα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς η ομάδα υπό τις οδηγίες του Αριστείδη Λυκογιάννη παρουσιάζεται εξαιρετικά ανταγωνιστική στα παρκέ.

Το μεγάλο στοίχημα πάντα, παραμένει η ΑΜΚ, στην οποία έχουν μαζευτεί παραπάνω από 100.000 ευρώ σε δύο εβδομάδες. Ζήτημα ζωής και θανάτου, καθώς τα χρήματα που θα μαζευτούν, θα κρίνουν εν πολλοίς και τις επόμενες χρονιές του Δικεφάλου, οι οποίες τουλάχιστον για την ώρα, είναι δεσμευμένες.

Εσένα ΠΑΟΚτσή, σου πάει η καρδιά να μην στηρίξεις αυτό τον άνθρωπο, γιατί δεν τον πιστεύεις, ή γιατί θεωρείς ότι τα λεφτά σου θα πάνε στράφι; Αν ναι, ξαναδές την φωτογραφία, και μέσα από τα μάτια του Θανάση Χατζόπουλου, θα δεις το δικό σου όραμα, το οποίο είναι ο ΠΑΟΚ να βρεθεί και πάλι στη κορυφή. Να είσαι σίγουρος, πως τότε θα αλλάξεις άποψη.

Διαβάστε ακόμη...