"Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Ολίβα"

Από paok24.com: Το όνομα του ΠΑΟΚ φιγουράρει για μία ακόμη φορά στα ιταλικά μέσα...
Πηγή: paok24.com
"Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Ολίβα"

Μετά τις πολλές αναφορές για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, πριν από λίγο ιταλική ιστοσελίδα έκανε λόγο για έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κριστιάν Ολίβα της Κάλιαρι, που φέτος έχει να επιδείξει 11 συμμετοχές συνολικά (9 Serie A - 2 Coppa Italia) με μία ασίστ.

Ενδιαφέρον για τον 24χρονο χαφ από την Ουρουγουάη -σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς- εκτός από τον ΠΑΟΚ, έχουν δείξει επίσης και το Αμβούργο και η Έιμπαρ.

Αναφορικά με τον "Δικέφαλο", οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως αρχικά ο ΠΑΟΚ θέλει τον παίκτη δανεικό για 1.5 χρόνο, με οψιόν αγοράς στα 5 εκατ. ευρώ, την ώρα που η Κάλιαρι θα ήθελε να κλείσει από τώρα μία σίγουρη συμφωνία για την αγορά κι όχι το δανεισμό του, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται.

Ο Ουρουγουανός "μετακόμισε" στην Ιταλία για λογαριασμό της Κάλιαρι το 2019, από τη Νασιονάλ αρχικά με τη μορφή δανεισμού και κατόπιν οι Ιταλοί τον απέκτησαν από το σύλλογο της πατρίδας του και συνολικά στην Ιταλία έχει να επιδείξει 24 συμμετοχές, με δύο γκολ και δύο ασίστ, αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή.

Διαβάστε ακόμη...