MVP η 500άρα Χατζηπαρασίδου

«Έδωσα το 100% και θα συνεχίσω να το κάνω για να μπορώ να βοηθάω τα μέγιστα την ομάδα μου για να πετυχαίνουμε τους στόχους που θέτουμε» ανέφερε η παίκτρια.
Πηγή: paok24.com
MVP η 500άρα Χατζηπαρασίδου


Πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021, αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος χάντμπολ γυναικών, Μαρία Χατζηπαρασίδου, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η Ελληνίδα πλέιμεϊκερ, πέτυχε 10 τέρματα στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην ZRK Bjelovar, και 5 τέρματα στον επαναληπτικό, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ιστορική πρόκριση του Δικεφάλου στους «8» του EHF European Women's Cup, ενώ παράλληλα συμπλήρωσε τα 500 τέρματα με την φανέλα του ΠΑΟΚ Mateco.

Η Μαρία Χατζηπαρασίδου τερμάτισε πρώτη με 60%, ενώ στην δεύτερη θέση ισοβάθμησαν οι Dajana Jovanovska και Bram Van Den Dries με 20%.

Για τη διάκριση της ως Winmasters MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, η Μαρία Χατζηπαρασίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Νιώθω πολύ χαρούμενη για αυτή την διάκριση. Έδωσα το 100% και θα συνεχίσω να το κάνω για να μπορώ να βοηθάω τα μέγιστα την ομάδα μου για να πετυχαίνουμε τους στόχους που θέτουμε».

Διαβάστε ακόμη...