«Ο Κωνσταντέλιας δεν ήθελε Ολυμπιακό, προτίμησε τον ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρόεδρος της Ακαδημίας Βόλου, Γεράσιμος Σαρρής και αναφέρθηκε στον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κωνσταντέλια, εξηγώντας πώς έφτασε ο Δικέφαλος τον έκανε δικό του.
Πηγή: thessports.gr
«Ο Κωνσταντέλιας δεν ήθελε Ολυμπιακό, προτίμησε τον ΠΑΟΚ»

Μεταξύ άλλων είπε:

«Ήταν πιο μπροστά για εμάς ο Γλύκος και τώρα ο Κωνσταντέλιας. Ο μικρός έχει μεγάλη εξέλιξη και για να τον προωθήσουν στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ σίγουρα έχει δουλέψει πολύ για να βρεθεί εκεί. Η ιστορία άρχισε το 2012 όταν ο Γιαννάκης ήταν 12 ετών. Ο πατέρας του τον πήγαινε σε άλλες ακαδημίες, αλλά ο Κωνσταντέλιας ήθελε να έρθει σε εμάς. Δυστυχώς έμεινε μόνο δυο χρονιά σε εμάς. Ο Πουρλιοτόπουλος τον είδε και τον τσίμπησε. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον είχαν δει σε ένα τουρνουά στη Ραφήνα. Ήθελε να έρθει στον ΠΑΟΚ, ενώ είχε κι άλλες προτάσεις από ομάδες

Ο κ.Σαρρής αποκάλυψε μάλιστα κάτι... εντυπωσιακό: «Η ακαδημία μας συνεργαζόταν τότε με τον Ολυμπιακό. Στον Πειραιά δεν τον διάλεξαν, ο Γιάννης δεν ήθελε να πάει εκεί και ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ τον αντιμετώπισε σαν τον Μέσι φέρνοντας πάνω όλη την οικογένειά του! Κάθε χρόνο ανεβαίνει και δεν χρειάζεται βιασύνη για να γίνει φωτοβολίδα. Μετά την μεταγραφή του συνεργαστήκαμε με τον ΠΑΟΚ. Κάθε φορά που ανεβαίνει κατηγορία ο Κωνσταντέλιας, παίρνουμε εμείς ένα ποσό. Όταν τον πρωτοείδα, όχι μόνο ενθουσιάστηκα, έπαθα την πλάκα μαζί του. Όσα χρόνια έχω την ακαδημία, δεν είχα ξανά δει τέτοια χαρακτηριστικά σε νεαρό ποδοσφαιριστή. Μπορεί να γράψει ιστορία στην Ελλάδα. Θέλει όλα να γίνονται βήμα-βήμα. Η θέση του είναι 10άρι. Έχει τις κάθετες μπαλιές που δεν τις έχει άλλος».

Διαβάστε ακόμη...