Καθοριστική εβδομάδα!

Από paok24.com:Βλέποντας κανείς την βαθμολογία της Super League, καταλαβαίνει πολύ εύκολα γιατί το σημερινό παιχνίδι στο "Γεντί Κουλέ" (17:15) είναι... must win για τον ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα από την απουσία κομβικών ποδοσφαιριστών του.
Πηγή: paok24.com
Καθοριστική εβδομάδα!

Το βέβαιο είναι πως ο Δικέφαλος έχει την ευκαιρία μέσα σε μία εβδομάδα να αλλάξει άρδην το κλίμα πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Τρίτη 27 Ιανουαρίου, αρχής γενομένης από τη σημερινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και σε συνέχεια των καλών εμφανίσεων του κόντρα σε Βόλο και Ολυμπιακό.

Και αυτό γιατί ο Πάμπλο Γκαρσία και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται - στην χειρότερη περίπτωση - να μείνουν στο -1 από ΑΕΚ και Άρη ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ στην Τούμπα, την επόμενη Κυριακή στις 19:30.

Φυσικά, υπάρχει το ενδεχόμενο ΑΕΚ και Άρης να "στραβοπατήσουν" σήμερα αντιμετωπίζοντας εντός έδρας τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα, όμως το μόνο που έχει σημασία σήμερα για τους "ασπρόμαυρους" είναι να μην αφήσουν βαθμούς στο Ηράκλειο.

Υπενθυμίζεται δε πως την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τη Λάρισα στην Τούμπα (17:15) στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στη φάση των "16" ΤΟΥ Κυπέλλου, στον οποίο ο Δικέφαλος έχει την ευκαιρία να "τσεκάρει" πρόωρα το εισιτήριό του για τους "8" της διοργάνωσης, τρεις εβδομάδες μετά την απίστευτη "γκέλα" του στο Αλκαζάρ!

Συνεπώς, οι... υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ είναι δύο! Να πάρει έξι βαθμούς στα παιχνίδια με ΟΦΗ και ΑΕΚ αλλά και να "καθαρίσει" την πρόκριση εις βάρος της ΑΕΛ, προκειμένου να μην έχει καθόλου άγχος στη ρεβάνς στο Αλκαζάρ...

Διαβάστε ακόμη...