Η πρόταση για Ντόουγκλας Αουγκούστο από την Παλμέϊρας του Φερέιρα!

Από sfina.gr: Μπορεί να μην έχει σταθεροποιηθεί στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, αλλά ο Ντόουγκλας Αουγκούστο σύμφωνα με πληροφορίες από την Βραζιλία βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα!
Πηγή: sfina.gr
Η πρόταση για Ντόουγκλας Αουγκούστο από την Παλμέϊρας του Φερέιρα!

Ο Βραζιλιάνος χαφ του Δικεφάλου, είναι γνώριμος στον Πορτογάλο προπονητή της Παλμέιρας που βρίσκεται στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες μετά την πρόκριση επί της Ρίβερ Πλέιτ και θέλει να τον επαναφέρει στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο.

Stoiximan: Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

Το ενδιαφέρον για τον Ντόουγκλας δεν είναι... χθεσινό από πλευράς Φερέιρα, με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ να τον βάζουν πολύ ψηλά στις μεταγραφικές προτεραιότητες της «βερντάο» και τον άλλοτε τεχνικό του ΠΑΟΚ να έχει σε μεγάλη εκτίμηση τα στοιχεία του 26χρονου αμυντικού μέσου. Ο ίδιος στο περιβάλλον του έχει εκφράσει πρόθεση να επιστρέψει στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους και ειδικά αν έρθει μια πρόταση από την Παλμέιρας που θα θεωρείται από τα πιο μεγάλα ονόματα στην Λατινική Αμερική.

Διαβάστε ακόμη...