«Μοιάζουμε με τον Κρμέντσικ, ελπίζω γίνει καλύτερος από μένα!»

Από thessports.gr: Αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους πιο συμπαθείς και ικανούς επιθετικούς που φόρεσαν την φανέλα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
«Μοιάζουμε με τον Κρμέντσικ, ελπίζω γίνει καλύτερος από μένα!»

Ο λόγος για τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ο οποίος φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης όπου και αναφέρθηκε στον Πάμπλο Γκαρσία, στην πορεία της ομάδας αλλά και στο νέο σέντερ φορ του Δικεφάλου, Μίχαελ Κρμέντσικ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον ΠΑΟΚ: «Σιγά σιγά μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα στο χορτάρι. Θέλει τον χρόνο του ο Πάμπλο γιατί θέλει πάντα να νικάει, να παίζει επιθετικά και να «διαλύει» τους αντιπάλους. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να είσαι σε καλή κατάσταση και εσύ αλλά και οι ποδοσφαιριστές σου. Οπότε βήμα βήμα χτίζει την ομάδα για να πετύχει αυτό που θέλει. Χρειάζεται χρόνος για τα πάντα δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα γρήγορα. Πιστεύω πως στο άμεσο μέλλον θα κάνει μεγάλα πράγματα η ομάδα».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Τώρα που ο ΠΑΟΚ δεν έχει τους οπαδούς τους δεν έχει το 90% της ώθησης που δίνουν οι φίλαθλοι στους παίκτες. Ακόμη και στα άσχημα ματς μπορεί να τους βοηθήσει αυτό. Είναι απίστευτο συναίσθημα, οι παίκτες δεν μπορούν να το νιώσουν αυτό τώρα. Ανυπομονώ για το ματς και εύχομαι να κερδίσουμε».

Για το αν είναι έτοιμος να βρεθεί στο τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου: «Δεν είναι δίκαιο αυτό. Για τα πάντα χρειάζεται χρόνος, πρέπει να περιμένω να πάρω το πτυχίο του προπονητή. Δεν νομίζω να είμαι έτοιμος για αυτό το βήμα. Πρέπει να έχεις και κάτι παραπάνω, δεν είναι απλό το να είσαι σε ένα προπονητικό επιτελείο. Δεν σημαίνει το ότι ένας πρώην παίκτης μπορεί να γίνει προπονητής. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, χρειάζεται ειδικούς να είναι εκεί και να δουλεύουν. Η διοίκηση είναι σοβαρή για αυτό και επέλεξε τον Πάμπλο».

Για το αν θα τον ενδιέφερε η συγκεκριμένη προοπτική στο προσεχές μέλλον: «Στο μέλλον αν θα έχω τις εμπειρίες και τα αποτελέσματα ναι. Τώρα είναι απίθανο. Θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον. Τώρα στηρίζω την ομάδα και είμαι απλά στο πλευρό της σαν οπαδός».

Για τον Κρμέντσικ: «Τον είδα όταν μπήκε, είναι πολύ καλός και θα βοηθήσει. Γνωρίζει το ποδόσφαιρο, είναι σκληρός παίκτης και παίζει καλά με την πλάτη. Μοιάζει με μένα στο στυλ του και ελπίζω να γίνει καλύτερος από εμένα! Στον ΠΑΟΚ πάντα τους καινούργιους ποδοσφαιριστές τους κάνουν να προσαρμοστούν με την ομάδα και να νιώσουν αμέσως πως είναι στο σπίτι τους. Αυτό θα τον βοηθήσει πολύ στην προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ. Του εύχομαι τα καλύτερα με την ομάδα και να βελτιωθεί όσο πιο πολύ μπορεί».

Διαβάστε ακόμη...