Συγκλονιστικός Μίσιτς

Από inpaok.com: Ο Γιόζιπ Μίσιτς εδώ και λίγες εβδομάδες έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αφήνοντας πίσω του μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον ίδιο μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε, με τον 26χρονο πρώην μέσο του ΠΑΟΚ να είναι συγκλονιστικός σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Κροατίας.
Πηγή: inpaok.com
Συγκλονιστικός Μίσιτς

Ο Μίσιτς μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και την επιστροφή του στην Κροατία με την φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Θα πω την αλήθεια, έκανα μια επέμβαση στη βουβωνική χώρα γιατί έπρεπε να αφαιρεθεί ένας όγκος. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα, όμως αφήνω αυτή την περιπέτεια πίσω μου. Τώρα επέστρεψα στην αγωνιστική δράση και αυτό είναι το πιο σημαντικό», ανέφερε αρχικά ο Κροάτης μέσος.

Ο Μίσιτς αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας ότι ο ίδιος ήθελε να παραμείνει στον Δικέφαλο, όμως οι διαπραγματεύσεις των «ασπρόμαυρων» με την Σπόρτινγκ δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

«Όταν παίζεις καλά υπάρχει αναγνώριση. Όλα αυτά είναι σημαντικά για εμένα, εγώ ήθελα να μείνω αλλά οι δύο ομάδες δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία και αναγκάστηκα να επιστρέψω στην Πορτογαλία.

Τώρα επέστρεψα στην Κροατία και είμαι χαρούμενος που παίζω για έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιόζιπ Μίσιτς.

Διαβάστε ακόμη...