Εννέα πέναλτι, εννέα εκτελεστές!

Από paok24.com:Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει φέτος με τον ΠΑΟΚ, σε ότι αφορά τις εκτελέσεις πέναλτι!
Πηγή: paok24.com
Εννέα πέναλτι, εννέα εκτελεστές!

Συγκεκριμένα, συμπεριλαμβανομένου του πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο φιλικό με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Δικέφαλος κλήθηκε εννέα φορές σε Ελλάδα και Ευρώπη τη φετινή χρονιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από τα έντεκα βήματα. Πόσοι ήταν αυτοί που ανέλαβαν την ευθύνη της εκτέλεσης; Εννέα!

Έχουμε λοιπόν και λέμε. Στο φιλικό με τον Ατρόμητο, την εκτέλεση ανέλαβε ο Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίος αστόχησε. Κάτι παρόμοιο συνέβη στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας με εκτελεστή τον Τσούμπα Άκπομ, αλλά και στο παιχνίδι με την Κράσνονταρ στη Ρωσία όπου την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ανεπιτυχώς ο Δημήτρης Πέλκας.

Ακολούθησαν το πέναλτι στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου ευστόχησε ο Αντόνιο Τσόλακ, τα δύο πέναλτι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη τα οποία εκτέλεσαν εύστοχα οι Στέφαν Σβαμπ και Ντόουγκλας Αουγκούστο και το εύστοχο πέναλτι του Άντρια Ζίβκοβιτς στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τη... σκυτάλη, πήρε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στο παιχνίδι με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ, για να ακολουθήσει χθες ο Χρήστος Τζόλης που δεν αποδείχθηκε εύστοχος...

Διαβάστε ακόμη...