«Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα στο μυαλό μου»

Από inpaok.com:Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Σερβίας παραχώρησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την παρουσία του στην Αλ Ιτιχάντ, τα σενάρια για το μέλλον του, αλλά και τις αναμνήσεις που έχει από τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη.
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα στο μυαλό μου»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς:

Για το μέλλον του: «Το συμβόλαιό μου με την Αλ Ιτιχάντ με δεσμεύει μέχρι το 2023, ωστόσο, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Ποτέ δεν ξέρεις τι φέρνει το αύριο και τι μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια μιας μεταγραφικής περιόδου. Είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στην ομάδα μου, δεν σκέφτομαι κάτι άλλο προς το παρόν. Δεν βιάζομαι, έχω τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια μπροστά μου και δεν αποκλείω τη δυνατότητα επιστροφής στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά, προς το παρόν, νιώθω καλά εδώ».

Για τις αναμνήσεις που έχει από τον ΠΑΟΚ: «Ένιωσα καλύτερα στη Θεσσαλονίκη, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Πέρασα καλά και κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στη Βαρσοβία, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε αυτές τις δύο πόλεις, τότε θα πω για τη Θεσσαλονίκη και μπορώ να πω ότι το απόλαυσα πραγματικά εκεί. Είχαμε μια υπέροχη ομάδα στην οποία έκανα πολλούς φίλους, που διατηρώ ακόμη και σήμερα. Η Θεσσαλονίκη και η Βαρσοβία θα παραμείνουν για πάντα στη μνήμη μου».

Διαβάστε ακόμη...