Γράφει ιστορία ο 16χρονος Γιώργος Κούτσιας (pic)

Από sdna.gr: O 16χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσιας θα βρεθεί στην βασική ενδεκάδα του Δικεφάλου στην αναμέτρηση με την Γρανάδα και θα γράψει ιστορία ως ο νεότερος παίκτης των «ασπρόμαυρων» που έχει αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Πηγή: sdna.gr
Γράφει ιστορία ο 16χρονος Γιώργος Κούτσιας (pic)

Ο Πάμπλο Γκαρσία αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού σε ένα από τα κορυφαία ταλέντα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Κούτσια να καταρρίπτει το ρεκόρ του Στέλιου Πόζογλου, ως ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του Δικεφάλου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα ο Στέλιος Πόζογλου σε ηλικία 17χρονών και 11 μηνών, έκανε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Άλκμααρ στις 12 Δεκεμβρίου του 2013 και ακριβώς εφτά χρόνια μετά ο Γιώργος Κούτσιας ετοιμάζεται να γράψει την δική του ιστορία.

Σε ηλικία 16 χρονών και 10 μηνών, ο νεαρός επιθετικός με την συμμετοχή του απέναντι στην Γρανάδα, όχι μόνο θα καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά θα γίνει και ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του Δικεφάλου που αγωνίζεται στα Κύπελλα Ευρώπης.

Διαβάστε ακόμη...