Τέλος ο Μέξας, ψάχνει προπονητή ο ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Η ήττα από τη Λάρισα, ήταν και το κύκνειο άσμα του Κώστα Μέξα στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με τον Θανάση Χατζόπουλο να έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει άμεσα σε αλλαγή προπονητή. Λυκογιάννης και Μανωλόπουλος στους υποψήφιους.
Πηγή: sdna.gr
Τέλος ο Μέξας, ψάχνει προπονητή ο ΠΑΟΚ

Η εντός έδρας ήττα από τη Λάρισα ήταν μεγάλο πισωγύρισμα για τον ΠΑΟΚ και μετά το τέλος του αγώνα, επικράτησε μεγάλος προβληματισμός στη διοίκηση της ομάδας, δεδομένου ότι ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Άρη (13/12, 16:00).

Το κλίμα ήταν πολύ «βαρύ» για τον Κώστα Μέξα και ο Θανάσης Χατζόπουλος, πήρε την απόφαση για άμεση λύση της συνεργασίας και ο ΠΑΟΚ αναμένεται να πάει με άλλον προπονητή στον πάγκο στο ντέρμπι με τον Άρη.

Οι πρώτοι υποψήφιοι, είναι ο Άρης Λυκογιάννης και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, αμφότεροι διαθέσιμοι στην αγορά, αλλά με την καθεμία περίπτωση να έχει τις ιδιαιτερότητές της.

Σε κάθε περίπτωση, στον ΠΑΟΚ θέλουν να τρέξουν άμεσα το θέμα του αντικαταστάτη του Μέξα, με στόχο ο νέος προπονητής, να έρθει το δυνατόν συντομότερα στη Θεσσαλονίκη και να προετοιμάσει την ομάδα, ενόψει του οριακού αγώνα με τον Άρη.

Διαβάστε ακόμη...