«Όχι» ΠΑΟΚ στην αναβολή!

Από inpaok.com: Αίτημα αναβολής της εκδίκασης της εφέσεων κατέθεσε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΛ και του ιδιοκτήτη της,  Φοίβος Καββαδίας, με τον ΠΑΟΚ μέσω του νομικού του, κ. Μαυρομάτη να αντιτίθεται σε αυτή την εξέλιξη.
Πηγή: inpaok.com
«Όχι» ΠΑΟΚ στην αναβολή!

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Σεβόμενοι και αντιλαμβανόμενοι το θέμα του συναδέλφου. Πρόκειται για έναν διάδικο που δεν κλήθηκε από εσάς κύριε πρόεδρε. Δεν είναι αναγκαία η παράσταση της ΠΑΕ ΑΕΛ εδώ. Θεωρούμε ότι δεν πρέπει να υπάρξει αναβολή». Στην δευτερολογία του μάλιστα τόνισε πως:«Διαφωνούμε στην αναβολή, θέλουμε να τελειώσει αυτή η υπόθεση!

Από την άλλη, υπέρ της σύντομης αναβολής στάθηκε ο Ολυμπιακός, ενώ η Ξάνθη εμφανίστηκε αρνητική, εκτός αν μπορεί να βρεθεί μια μεγαλύτερη αίθουσα σε μεταγενέστερη ημερομηνία, προκειμένου να έχει και αυτή φυσική παρουσία στην εκδίκαση.

Πιο συγκεκριμένα από την πλευρά της ακριτικής ΠΑΕ ειπώθηκε:

«Σεβόμαστε το κώλυμα του κ. Κούγια, έχει χρονίσει η υπόθεση και δεν έχει δικαστεί η ουσία της υπόθεσης. Θέλαμε να υποβάλλουμε αίτημα για το ζήτημα της αίθουσας. Θέλαμε να είμαστε εκεί αλλά δεν γινόταν. Η αίθουσα όπως την βλέπουμε είναι αρκετά ασφυκτική. Εν μέσω της πανδημίας αντιλαμβάνεστε ότι καθιστά την παρουσία μας εκεί επισφαλή. Μήπως με την ευκαιρία που θα σκεφτείτε με τι αίτημα αναβολής να σκεφτείτε ότι ζητούμε μια μεγαλύτερη αίθουσα».

Ανάλογο αίτημα για μεγαλύτερη αίθουσα είχε καταθέσει ο ΠΑΟΚ τις προηγούμενες ημέρες, κάτι που δεν είχε γίνει δεκτό.

Αυτή τη στιγμή το αίτημα συζητείται από τον πρόεδρο Γιαρένη και την Επιτροπή Εφέσεων.

Διαβάστε ακόμη...