«Διασώθηκαν» Τζόλης και Τσιγγάρας

Από inpaok.com:Σε μια τραγική βραδιά για τον ΠΑΟΚ όπου τίποτα δεν πήγε καλά στην ήττα με 2-1 από την Ομόνοια, υπήρξε μια... αχτίδα που πρόσφερε χαμόγελα στην ομάδα, αλλά και σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι από την τηλεόραση.
Πηγή: inpaok.com
«Διασώθηκαν» Τζόλης και Τσιγγάρας

Ο λόγος για τους Χρήστο Τζόλη και Χάρη Τσιγγάρα οι οποίοι ίσως είναι οι μόνοι που διασώθηκαν από την ήττα-ντροπή του Δικεφάλου στην Κύπρο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτελούν δημιουργήματα του Πάμπλο Γκαρσία και έχουν βγει από τα... σπλάχνα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, έδειξαν (για τον Τζόλη ακόμη μια φορά) πως όχι μόνο μπορούν να παίξουν στην αντρική ομάδα, αλλά να έχουν και πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν.

Θετική ενέργεια. σωστές πρωτοβουλίες, τρεξίματα, γκολ και κάθετο ποδόσφαιρο ήταν κάποια από τα στοιχεία που πρόσθεσαν οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι των «ασπρόμαυρων», με τον Πάμπλο Γκαρσία πλέον να περιμένει ανάλογη συνέχεια από τους δύο παίκτες, αλλά και από τα υπόλοιπα παιδιά που είναι ήδη στην πρώτη ομάδα.

Πάντως το σίγουρο είναι πως οι παίκτες των ακαδημιών του ΠΑΟΚ έχουν την ευκαιρία στα χέρια τους να αποδείξουν πως αξίζουν να βρίσκονται στην πρώτη ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...