Καθυστερεί την υπόθεση του ΠΑΟΚ η Εφέσεων!

Aπό inpaok.com: Παράξενη η στάση του Ηλία Γιαρένη με το «ερυθρόλευκο» background
Πηγή: inpaok.com
Καθυστερεί την υπόθεση του ΠΑΟΚ η Εφέσεων!

Μετά την «σφαλιάρα» του CAS στις μεθοδεύσεις της Αυγενάκειας επιτροπής για δήθεν πολυϊδιοκτησία με την Ξάνθη, η υπόθεση γυρνά στην Επιτροπή Εφέσεων και ο ΠΑΟΚ αποζητά να δικαστεί στην ουσία, προκειμένου να καθαρίσει το όνομα του από την λάσπη.

Ωστόσο αυτό δε φαίνεται πως θα συμβεί σύντομα, μιας και ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής της ΕΠΟ κ. Γιαρένης δεν δείχνει ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα ο Ηλίας Γιαρένης δεν έχει βάλει στις πρώτες συνεδριάσεις την υπόθεση του ΠΑΟΚ, άλλα άλλες σαφώς μικρότερης σημασίας και ο κίνδυνος να καθυστερήσει η κατάληξη της είναι κάτι παραπάνω από ορατός, αφού με βάση τα δεδομένα είναι πιθανό να εκδικάζεται όταν η μάχη του τίτλου θα έχει πάρει «φωτιά».

Παράλληλα ο δικαστής δεν δείχνει να... συγκινείται από τα όσα σκανδαλώδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τις κόρες του που είναι αθλήτριες στον Ολυμπιακό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες εξέφρασε την επιθυμία να μην παραιτηθεί από τη θέση του, θεωρώντας πως δεν υπάρχει κάποιο ασυμβίβαστο!

Διαβάστε ακόμη...