Ο Κούγιας κάνει μαθήματα στον… Γκαρσία

Από inpaok.com:Κριτική στον ΠΑΟΚ και τον Πάμπλο Γκαρσία για την ήττα από την PSV αποφάσισε να κάνει ο... Αλέξης Κούγιας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης.
Πηγή: inpaok.com
Ο Κούγιας κάνει μαθήματα στον… Γκαρσία

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλησε να κάνει τους ποδοσφαιρόφιλους... σοφότερους, με δεδομένο την τεράστια εμπειρία που έχει αποκομίσει από τους πάγκους όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και την μεγάλη ποδοσφαιρική του καριέρα, εντοπίζοντας τα «λάθη» του Ουρουγουανού τεχνικού.

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε από τον κ. Κούγια και κάποια ποδοσφαιρική ανάλυση για άλλες ομάδες της Super League και τους προπονητές του, όπως π.χ. τον... Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μάρτινς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ναι, δεν το καταλαβαίνετε; Όταν βλέπετε μια ομάδα που παίζει συνεχώς απ' τον άξονα και έχει βάλει στον άξονα τον Τσιγγάρα, δεν το καταλαβαίνετε; Ή άφησε τον ΠΑΟΚ χωρίς άλλο χαφ... Στο μοναδικό παιχνίδι που έπρεπε να παίξει ο Εσίτι, δεν τον έβαλε. Ο Εσίτι δεν μπορεί να παίξει στα 100 μέτρα, στα 50μ. που παίζει ο ΠΑΟΚ μετά το 0-2 είναι πρόβλημα του προπονητή. Έβαλε ένα νεαρό παιδί που για πρώτη φορά έπαιζε με την πρώτη ομάδα και τον έβαλε σε αυτό το παιχνίδι, νομίζω ότι καταλαβαίνετε αυτό τι σημαίνει... Από την άλλη πλευρά, όταν ένας ολόκληρος οργανισμός ΠΑΟΚ δεν έχει προνοήσει να έχει ένα αξιόπιστο αριστερό μπακ πίσω απ' τον Γιαννούλη ή ένα αξιόπιστο δεξί μπακ πλέον και παίζει ο Λύρατζης... Ήταν χρυσή ευκαιρία φέτος για τον ΠΑΟΚ να παίξει στο Champions League γιατί έκανε φοβερές εμφανίσεις με την Μπενφίκα και χάνει μια πρόκριση από μια ομάδα την οποία διέλυσε εκτός έδρας, αφού στο μεταξύ πούλησε τους καλύτερους παίκτες, τον Ακπομ, τον Λημνιό και τον Πέλκα, άρα καταλαβαίνετε πώς αντιμετωπίζουν οι ελληνικές ομάδες το θέμα της Ευρώπης. Είναι θέμα διαχείρισης».

Διαβάστε ακόμη...