Το διπλό στοίχημα του ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Την τελευταία τους προπόνηση πριν την αναχώρηση για τη Λαμία θα πραγματοποιήσουν σε λίγη ώρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Το διπλό στοίχημα του ΠΑΟΚ!

Έχοντας προπονηθεί χθες επί ολλανδικού εδάφους, οι "ασπρόμαυροι" θα ολοκληρώσουν σήμερα στην Τούμπα την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους ουραγούς της Super League, με το ραντεβού τους με τον Πάμπλο Γκαρσία και τους συνεργάτες του να είναι προγραμματισμένο στις 2 το μεσημέρι!

Κατά τη διάρκειά της προπόνησης, ο Ουρουγουανός προπονητής θα "προβάρει" την ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο το απόγευμα (17:15) στο "Αθανάσιος Διάκος", έχοντας στο μυαλό του δύο πράγματα: Τη νίκη εις βάρος της Λαμίας και το πως θα "φρεσκάρει" ποδοσφαιριστές ενόψει του "τελικού" με την Ομόνοια στη Λευκωσία, το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης (22:00).

Έτσι, φανέλα βασικού διεκδικεί ο Μούσα Ουαγκέ προκειμένου να πάρει ανάσες ο Ροντρίγκο Σοάρες, ενώ από το αν ο Νίλσεν Περέιρα κριθεί "μάχιμος" ή όχι θα κριθεί εν πολλοίς και το ποιος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Επιπλέον, φαντάζει ιδιαίτερα πιθανή η επιστροφή του Τόμας Μουργκ στο αρχικό σχήμα όπως και η ξεκούραση ενός εκ των Ομάρ Ελ Καντουρί και Σβαμπ, με θέση στην ενδεκάδα να διεκδικεί ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που δεν θα ταξιδέψει στη Λευκωσία μιας και η κάρτα που δέχθηκε στο Philips Stadion ήταν η τρίτη στη φάση των ομίλων.

Τέλος, κάθε άλλο παρά έκπληξη θα αποτελέσει η επαναφορά του Κάρολ Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης έναντι του Αντόνιο Τσόλακ, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι ένα! Να πάρει στη Λαμία τους τρεις βαθμούς προκειμένου να βελτιώσει και άλλο τη βαθμολογική του θέση και να παραταχθεί έτοιμος και "φρέσκος" στην αναμέτρηση με την Ομόνοια, στην οποία επίσης δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών στην προσπάθειά του να προκριθεί στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ!

Διαβάστε ακόμη...