Κοντρέρας για Γκαρσία: “Αυτός ξέρει…”!

Από sfina.gr: Ένας από τους παίκτες που έγραψαν την δική τους ιστορία με τον ΠΑΟΚ και άφησε το σημάδι του στην ομάδα, ακόμα και αν εκείνη την εποχή δεν κατέκτησε κάποιο τίτλο, είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας.
Πηγή: sfina.gr
Κοντρέρας για Γκαρσία: “Αυτός ξέρει…”!

Ο Χιλιάνος αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την άμυνα του Δικεφάλου για πολλά χρόνια και για περίπου τέσσερα χρόνια πρόσφερε τα μέγιστα, παίζοντας για 111 παιχνίδια.

Η LIVE SPORT εντόπισε τον Πάμπλο Κοντρέρας στο σπίτι του στο Σαντιάγκο και φυσικά το θέμα συζήτησης δεν θα μπορούσε να είναι άλλο, από τον φίλο του, τον Πάμπλο Γκαρσία που πλέον ανέλαβε την πρώτη ομάδα, αρχίζοντας και με 3/3.

«Ήμουν τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ και κατάλαβα ότι πρόκειται για μεγάλη ομάδα, έκανα πολλούς φίλους εκεί. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από τον Θεσσαλονίκη και τον Τούμπα, έζησα τρομερές στιγμές στα παιχνίδια της ομάδας», απάντησε στην ερώτηση για το τι θυμάμαι από τον ΠΑΟΚ ο Χιλιανός βετεράνος αμυντικός.

Σχετικά με το ποιους έχει κρατήσει επαφή και φιλία από το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ ο Κοντρέρας απάντησε χαρακτηριστικά τα εξής: «Έπαιξα με τον Πάμπλο Γκαρσία, με τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, με τον Λίνο στον ΠΑΟΚ και τους ξέρω πάρα πολύ καλά, γιατί παίζαμε αρκετά χρόνια μαζί. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Πάμπλο και με τον Μίρο και συζητάμε συχνά, περάσαμε πολλά μαζί όταν παίζαμε στον ΠΑΟΚ».

Για την «προαγωγή» του Πάμπλο Γκαρσία στην πρώτη ομάδα και την πορεία του στην προπονητική ο Πάμπλο Κοντρέρας απάντησε χαρακτηριστικά τα εξής: «Δεν μου κάνει εντύπωση η πορεία του Πάμπλο στην προπονητική. Δεν με εξέπληξε καθόλου η απόφαση του ΠΑΟΚ για να του δώσει την ευκαιρία, γιατί εντός ομάδας ξέρουν πολύ καλά πως ο Πάμπλο είναι πολύ καλά προετοιμασμένος για την θέση του προπονητή της μεγάλης ομάδας. Ξέρει καλά την δουλειά, ξέρει καλά τον ΠΑΟΚ, την Θεσσαλονίκη, μπορεί να υπηρετήσει πολύ καλά».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...