Άλλος με Ολυμπιακό, άλλος με ΠΑΟΚ

Από paok24.com:Για μια ακόμα φορά, ο Έλληνας τεχνικός έχει διαφορετικά «κριτήρια»
Πηγή: paok24.com
Άλλος με Ολυμπιακό, άλλος με ΠΑΟΚ

Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών ο Απόλλων Σμύρνης του Γιώργου Παράσχου αντιμετώπισε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Η «ελαφρά ταξιαρχία» ζόρισε και τους δυο αντιπάλους, και στο φινάλε έφυγε από το γήπεδο χωρίς βαθμό. Στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό το VAR έδειξε το επιθετικό φάουλ στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού με το οποίο ο διαιτητής διαφώνησε. Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, το VAR εξέτασε τα δυο πέναλτι που δόθηκαν στον ΠΑΟΚ και συμφώνησε με τον διαιτητή. Κοινός παρονομαστής στα δυο παιχνίδια ο διαιτητής (Παπαπέτρου).

Πως αντέδρασε, στις δηλώσεις του ο Γιώργος Παράσχος για τα δυο παιχνίδια και τις φάσεις του VAR;

Μετά το παιχνίδι με τον ΟΛυμπιακό: «Η προσπάθεια των παιδιών ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Αυτό που θέλαμε από το παιχνίδι το πετύχαμε με τον καλύτερο τρόπο, τουλάχιστον μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ.
Στην ευκαιρία του Ιωαννίδη θα μπορούσαμε και να προηγηθούμε. Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό, ανά πάσα στιγμή μπορείς να κινδυνεύσεις. Είναι ομάδα με μεγάλη ποιότητα, με τις αλλαγές που έκανε δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο μας. Μας αφήνει μια πικρία η ήττα, αλλά και μια ευχάριστη νότα για τα παιχνίδια που ακολουθούν. Είμαστε μια νέα ομάδα χωρίς προετοιμασία. Είμαι ικανοποιημένος που από αγώνα σε αγώνα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι».

Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Τι να αναφερθώ στις διαιτησίες πάλι; Μη γυρίσουμε στα παλιά υποτίθεται υπάρχει VAR, αλλά δυστυχώς παραμένουν. Τα αποτελέσματα με την ψυχή που έχει αυτή η ομάδα θα έρθουν πολύ γρήγορα. Είμαι λίγο εκνευρισμένος δε θέλω να πω κάτι άλλο ευχαριστώ πάρα πολύ».

Κάτι λάθος υπάρχει εδώ. Όταν λέει «πάλι», στις δηλώσεις του περί διαιτησίας μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τι εννοεί; Μίλησε και στο «Καραϊσκάκης» για την διαιτησία; Μήπως ξέχασε οτι το VAR και στα δυο παιχνίδια, τα είδε όλα; Μήπως να έλεγε ποιες από τις υποδείξεις του VAR «άκουσε» ο διαιτητής και ποιες όχι;

Διαβάστε ακόμη...