Ντούγκλας: «Χαρούμενοι για τον Γκαρσία»

Από thessports.gr:Για τη νίκη επί της PSV, το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Πάμπλο Γκαρσία αλλά και τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο.
Πηγή: thessports.gr
Ντούγκλας: «Χαρούμενοι για τον Γκαρσία»

Μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, ο Αουγκούστο στάθηκε στη σημασία που είχε η νίκη για την ομάδα αλλά και τον Πάμπλο Γκαρσία, υπογραμμίζοντας πως ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα δυνατό γκρουπ παικτών.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος μέσος:

«Είναι πάντα καλό για οποιοδήποτε προπονητή να ξεκινήσει μια δουλειά με νίκες, οπότε είμαστε χαρούμενοι που όλα πήγαν καλά για εμάς και τον Πάμπλο Γκαρσία, σε αυτό το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν.

Ήταν ένας σημαντικός αγώνας, όπως κάθε αγώνας σε αυτή την φάση του Europa League και είχαμε την ηρεμία και την ικανότητα να παραμείνουμε ψύχραιμοι, όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δεν αφήσαμε τον ρυθμό να πέσει αφού φτάσαμε στην ισοφάριση και αυτό μας επέτρεψε να προηγηθούμε και να πάρουμε μια νίκη που μπορεί να αποδειχτεί πολύ αποφασιστική στην συνέχεια.

Δόξα τω Θεώ, είμαι σε καλή κατάσταση από τότε που επέστρεψα στην ομάδα. Θα συνεχίσω να δουλεύω, καθώς έχω ακόμα πολλούς στόχους να πετύχω εδώ στον ΠΑΟΚ. Ένας από τους στόχους είναι να φτάσουμε στην φάση των νοκ άουτ στο Europa League.

Έχουμε ένα δυνατό γκρουπ παικτών και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να συνεχίσουμε να διατηρήσουμε αυτή την απόδοση τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...