Ώρα για Μπενφίκα!

Ώρα Ευρώπης! Την τελευταία προπόνηση στο Γήπεδο Μακεδονικού πραγματοποίησε το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, το οποίο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του παιχνιδιού κόντρα στην SL Benfica την Τετάρτη, για το UEFA Women's Champions League.
Πηγή: acpaok.gr
Ώρα για Μπενφίκα!

Στην τελευταία προπόνηση, οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, και πραγματοποίησαν το καθιερωμένο ζέσταμα με ασκήσεις μπάλας.

Στη συνέχεια, στο επιθετικό κομμάτι δόθηκε έμφαση στο κομμάτι των τελειωμάτων και των συνεργασιών μεταξύ των παικτριών, ενώ στο αμυντικό κομμάτι ο Σπύρος Φιλίππου επέμενε στην προσαρμογή στις στημένες φάσεις, οι οποίες είναι και το δυνατό σημείο των Πορτογάλων.

Η προπόνηση έκλεισε με οικογενειακό διπλό, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε ολόκληρο γήπεδο στην μεγαλύτερη διάρκεια του, και στο μισό γήπεδο λίγο πριν το τέλος της προπόνησης.

Προβλήματα στο... στρατόπεδο του ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν, καθώς οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε η Φανή Δοϊναρλή κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης στο γόνατο, δεν εμπνέουν καμία ανησυχία.

Διαβάστε ακόμη...