«Δεν σκέφτομαι το συμβόλαιο»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με την Ομόνοια για το γεγονός πως πλέον ανήκει στους αρχηγούς του ΠΑΟΚ, αλλά και για το ρόστερ. Ενώ σημείωσε ότι στο ματς με τους Κύπριους ο Δικέφαλος θα παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας.
Πηγή: inpaok.com
«Δεν σκέφτομαι το συμβόλαιο»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ότι πλέον είναι ένας από τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ και ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο στο ματς με την ΑΕΚ:

«Είναι σημαντικό για εμένα, ήταν μεγάλη στιγμή! Ανήκω πολλά χρόνια στην ομάδα, αλλά τα τελευταία χρόνια είμαι βασικό στέλεχος. Ευχαριστώ τον Φερνάντο Βαρέλα που αν και ήταν σειρά του να φορέσει το περιβραχιόνιο είπε στον Μάτος να μου δώσει το περιβραχιόνιο».

Για το αν το ματς με την Ομόνοια θα μοιάζει με ματς πρωταθλήματος:

«Ναι η αλήθεια είναι ότι την έχουμε παρακολουθήσει την Ομόνοια. Μπορεί να είναι αυτή η εξέλιξη του αγώνα, αλλά σε έναν ευρωπαϊκό αγώνα τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά. Μπορεί να έχουμε ένα παρόμοιο παιχνίδι με την ΑΕΚ δηλαδή κυριαρχίας.

Για το ρόστερ της ομάδας:

«Η ομάδα είναι έτοιμη. Ο σχεδιασμός έγινε με βάση ότι θα παίξουμε Ευρώπη. Το ρόστερ είναι γεμάτο και πλήρες και θα ανταποκριθούμε».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος με Κράσνονταρ και ΑΕΚ, αλλά δεν κέρδισε:

«Ναι συμφωνώ ότι ήμαστε καλύτεροι. Σίγουρα μας χαροποιοί, αλλά από την αλλή δεν κερδίσαμε, οπότε υπάρχει προβληματισμός. Νομίζω είναι θέμα συγκέντρωσης. Μόλις τη χάνουμε δεχόμαστε γκολ απευθείας. Υπάρχει προβληματισμός και το δουλεύουμε. Πιστεύω δεν θα αρχίσουν να βλέπουμε αποτελέσματα».

Για τη σημαντικότητα των ευρωπαϊκών ματς και το νέο συμβόλαιο:

«Τα ευρωπαϊκά ματς είναι σημαντικά για όλους. Είναι ευκαιρία για όλους να διαφημιστούν. Θα είναι ευχάριστο να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Για το συμβόλαιο δεν είναι στιγμή να σκεφτώ κάτι τέτοιο».

Διαβάστε ακόμη...