Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί “ΠAOK B” - Ξεκινάει από Γ΄ τοπικό!

Από sfina.gr: Πριν από τρία χρόνια, όταν ο Νίκος Βεζυρτζής είχε μπει για ένα μικρό χρονικό διάστημα (αφιλοκερδώς) στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είχε παραστεί και σε συνεδριάσεις της Λίγκας, αλλά και της ΕΠΟ και είπε κάποια πράγματα που στη συνέχεια τα ακολούθησαν όλοι, περί δημιουργίας "Β΄ομάδων", με παίκτες που δεν θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες και θα αγωνίζονται σε ένα άλλο πρωτάθλημα, κάθε Δευτέρα ή Τετάρτη π.χ.
Πηγή: sfina.gr
Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί “ΠAOK B” - Ξεκινάει από Γ΄ τοπικό!

Πολύ σωστή πρόταση, η οποία όμως όπως φαίνεται, δεν είχε ανταπόκριση από άλλους για την υλοποίησή της. Τώρα όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SFINA.GR, έρχεται ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ και αποφασίζει μνα δημιουργήσει "ΠΑΟΚ Β"!

Έχει ενημερωθεί ήδη η ΕΠΣΜ και ο πρόεδρός της, Σάββας Δημητριάδης ότι στο πρωτάθλημα Γ΄κατηγορίας που αρχίζει, ο ΠΑΟΚ θα κατεβάσει ομάδα, αποτελούμενη από πιτσιρικάδες των Ακαδημιών του και αυτοί θα αγωνίζονται με ονομασία "Α.Σ. ΠΑΟΚ" στα πρωταθλήματα της Ένωσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SFINA.GR αυτή η ομάδα δεν θα μπορεί να ανεβεί πάνω από την Α1 κατηγορία ΕΠΣΜ, ίσως και μέχρι τη Γ΄ εθνική, που είναι ερασιτεχνική κατηγορία, αλλά θα αποτελέσει ένα "φυτώριο" για τον σύλλογο! Μάλιστα, κάποιοι παίκτες από αυτή την Ακαδημία θα μπορούν να προωθούνται στην Ακαδημία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εφόσον κρίνονται ικανοί να επανδρώσουν τις ομάδες Κ13 και πάνω.

Περισσότερα από βδομάδα...

Διαβάστε ακόμη...