Η Μικτη ζώνη του Πανόραματος Honda-ΠΑΟΚ Μateco

Από acpaok.gr: O προπονητής του ΠΑΟΚ Μateco, Δημήτρης Πελεκίδης, και η αθλήτρια Μarija Nikolic, παραχώρησαν δηλώσεις, σχετικά με την επικράτηση του Δικεφάλου, εκτός έδρας επί του Πανοράματος ΗONDA, στο πλάισιο της 1ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Handball Premier γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
Η Μικτη ζώνη του Πανόραματος Honda-ΠΑΟΚ Μateco

Δημήτρης Πελεκίδης: «Ήταν η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, και οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν παγίδες. Μπήκαμε δυνατά στο ματς με ρυθμό και τρεξίματα, όμως στη συνέχεια είχαμε αρκετές χαμένες επιθέσεις από τα έξι μέτρα και αρκετά άστοχα πέναλτι, γεγονός που μας δημιούργησε εκνευρισμό, με το ημίχρονο να κλείνει με τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο τροποποιήσαμε την άμυνά μας, πιέσαμε τρέξαμε, σκοράραμε και πήραμε μία άνετη νίκη. Εύχομαι καλή συνέχεια και στην ομάδα του Πανοράματος».

Marija Nikolic: «Αρχικά είμαστε χαρούμενες που βρισκόμαστε εδώ μετά από αποχή επτά μηνών και θέλω να ευχηθώ υγεία και καλή τύχη σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε αρκετά πράγματα κυρίως στην άμυνα και στις επιθέσεις από τα έξι μέτρα και αποδώσαμε αρκετά καλά. Είναι θετικό ότι κερδίσαμε και έχουμε το χρόνο να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας ενόψει της συνέχειας».

Διαβάστε ακόμη...