O Κάναντι αναλύει Σβαμπ και Μουργκ

Aπό thessports.gr: Για τους συμπατριώτες του, Στέφαν Σβαμπ και Τόμας Μουργκ, αλλά και τον Δημήτρη Γιαννούλη, μίλησε ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάνατι σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε.
Πηγή: thessports.gr
O Κάναντι αναλύει Σβαμπ και Μουργκ

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του στον Ατρόμητο:

«Χαίρομαι για την επιστροφή μου. Αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Ο Ατρόμητος είναι ένας σύλλογος που αγαπώ και χαίρομαι που επέστρεψα».

Για το πρωτάθλημα:

«Μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχουμε το πρώτο ανεπιτυχή αποτέλεσμα με το Βόλο. Στην Κρήτη και στη Θεσσαλονίκη πήραμε ένα βαθμό, έπειτα νικήσαμε την ΑΕΚ και μας έδωσε αυτοπεποίθηση».

Για το αν ο τίτλος θα είναι υπόθεση ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού:

«Σίγουρα θα είναι οι δύο μεγάλοι ανταγωνιστές αλλά και η ΑΕΚ. Πάντα παραμονεύει κάποια έκπληξη όμως».

Για Σβαμπ και Μουργκ:

«Τους γνωρίζω και τους δύο. Ο Σβαμπ έχει εξαιρετική ποιότητα και μπορεί να είναι σημαντικός για την ομάδα και να ανεβάσει την απόδοση της. Όσο για το Μουργκ είναι ένας παίκτης που θα φέρει ταχύτητα και γκολ και μπορεί να αντικαταστήσει τον Πέλκα. Έχουν κοινά στοιχεία, είναι δυνατοί, καλοί στο ένας εναντίον ενός, μπορούν να βάλουν γκολ και να μοιράσουν ασίστ, έχουν ταχύτητα. Αυτή ήταν και η σκέψη του ΠΑΟΚ. Να βρει κάποιος παρόμοιο του. Είναι θέμα αν θα ταιριάξει με το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά σίγουρα θα δώσει ποιότητα».

Για Γιαννούλη:

«Πέρασε από τον Ατρόμητο ο Γιαννούλης. Συνεργάστηκα μαζί του. Δεν ήταν πρώτη επιλογή αλλά όταν έφυγε ο Κατράνης προωθήθηκε και είχε ραγδαία εξέλιξη. Πρόκειται για έναν πεινασμένο παίκτη. Χαίρομαι για αυτόν και την εξέλιξη του. Είναι και καλός χαρακτήρας. Έχει όλο το πακέτο ως παίκτης».

Για τον Ουάρντα:

«Έκανε εξαιρετική χρονιά με τον Ατρόμητο. Βρήκαμε την τέλεια χημεία. Υπήρχε αμοιβαία εμπιστοσύνη όχι μόνο με εμένα αλλά με όλο το προπονητικό τιμ. Αυτό ήταν το μυστικό πιστεύω».

Για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου:

«Ήδη δείχνει σημάδια βελτίωσης. Αυτό αποτυπώνεται και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που θα έχουμε τη συμμετοχή τριών ομάδων. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Θα πρέπει να επενδυθούν χρήματα στις ακαδημίες και στις εγκαταστάσεις όχι μόνο στις μεγάλες ομάδες αλλά και στις πιο μικρές. Πρέπει να επενδύσουν σε νεαρούς παίκτες».

Διαβάστε ακόμη...