«Να βγάλουμε ενέργεια με τον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com:Ο Κώστας Παπαδάκης, πόιντ γκαρντ της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Bread Factory, αναφέρθηκε στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον του PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK για την 2η αγωνιστική της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: paok24.com
«Να βγάλουμε ενέργεια με τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πολλά για τον αντίπαλό μας, τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας», ανέφερε αρχικά ο 22χρονος καλαθοσφαιριστής και συνέχισε:

«Αναντίρρητα, το μυαλό μας πρέπει να είναι συγκεντρωμένο στην αναμέτρηση της Τετάρτης, ενώ πρέπει να βγάλουμε ενέργεια μέσα στο παρκέ.
Είναι νωρίς για εξαγωγή συμπερασμάτων και για τις δύο ομάδες, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα της Basket League δεν έχει ξεκινήσει. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι οι προπονήσεις στην ομάδα μου είναι σκληρές και το κλίμα που επικρατεί εξαιρετικό. Κάθε παιχνίδι, λοιπόν, είναι ξεχωριστό και η μόνη επιδίωξή μας είναι η βελτίωση».

Το τζάμπολ στη σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε για τις 17:00, σε απευθείας σύνδεση με το PAOK Sports Arena μέσω του επίσημου καναλιού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο YouTube χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Διαβάστε ακόμη...