Το σενάριο των Τούρκων για τη μεταγραφή του Πέλκα

Από paok24.com: Ο Δημήτρης Πέλκας αποτελεί κι επίσημα από χθες το απόγευμα παίκτη της Φενέρμπαχτσε, με τον ΠΑΟΚ και τους Τούρκους να δίνουν τα χέρια.
Πηγή: paok24.com
Το σενάριο των Τούρκων για τη μεταγραφή του Πέλκα

Στον "Δικέφαλο" σεβάστηκαν ουσιαστικά την επιθυμία του Πέλκα κι άνοιξαν το δρόμο για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, με τον πρώην -πλέον- αρχηγό του ΠΑΟΚ, να ανακοινώνεται με κάθε επισημότητα από τη Φενέρμπατχσε.

Η Fanatik παρουσιάζει σήμερα το... background της μεταγραφής, ξεκινώντας από την πρώτη φορά που η Φενέρμπαχτσε χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ, με την πρώτη πρόταση των Τούρκων να είναι σαφώς μεγαλύτερη από τη σημερινή.

Η απάντηση τότε και συγκεκριμένα πριν από δύο χρόνια ήταν αρνητική, ωστόσο αυτή τη φορά τα δεδομένα ήταν διαφορετικά, καθώς όπως αναφέρουν ο Ιβάν Σαββίδης είπε το "ναι" για να προχωρήσει η υπόθεση μετά από αρκετή σκέψη.

Οι Τούρκοι σημειώνουν πως μετά το πρώτο παιχνίδι στη Ρωσία και το χαμένο πέναλτι, ο Πέλκας δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Τούμπα, έχοντας δεχτεί αρκετή πίεση μετά τον αποκλεισμό.

Εκεί ήταν που εμφανίστηκε η Φενέρμπαχτσε κι ουσιαστικά όλα πήραν το δρόμο τους, με τον παίκτη να αποχαιρετάει τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη, "μετακομίζοντας" στην Κωνσταντινούπολη.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ κατάφερνε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κράσνονταρ, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, η μεταγραφή αυτή δε θα είχε γίνει ποτέ.

Διαβάστε ακόμη...