«Θέλω να συνεχίσω να σκοράρω γκολ και να παίζω περισσότερο»

Από sdna.gr: O Kάρολ Σφιντέρσκι ήταν ένα από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ, σημειώνοντας δύο γκολ λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και μετά το τέλος του αγώνα, σημείωσε ότι θέλει να συνεχίσει να σκοράρει και να αγωνίζεται περισσότερο.
Πηγή: sdna.gr
«Θέλω να συνεχίσω να σκοράρω γκολ και να παίζω περισσότερο»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Η αλήθεια είναι ότι περίμενα αρκετό καιρό αυτή τη στιγμή, αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου με αυτά τα γκολ για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, οι προηγούμενοι μήνες δεν ήταν οι καλύτεροι δυνατοί για εμένα.

Το πρώτο μισό της προηγούμενης σεζόν ήταν καλύτερο για εμένα. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να πετύχω δύο γκολ και θέλω να συνεχίσω να σκοράρω γκολ και να παίζω περισσότερο.

Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς, είναι γεγονός ότι δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας να μπούμε στους ομίλους του Champions League, αλλά υπάρχει το ελληνικό πρωτάθλημα, κάθε παιχνίδια είναι σημαντικό για εμάς και θέλω να πιστεύω ότι η φετινή σεζόν θα είναι πολύ καλή για εμάς».

Διαβάστε ακόμη...