Παπαντωνίου και Turner δεν μπορούν να περιμένουν άλλο…

Το σημερινό οικογενειακό διπλό τα είχε όλα. Ωραίες φάσεις (όπως μπορείtε να δείτε και στο σχετικό Video), μάχη ως το τέλος, κρίθηκε στις λεπτομέρειες και οι νικητές περιμένουν πλέον τους ηττημένους να... πληρώσουν.
Πηγή: paokbc.gr
Παπαντωνίου και Turner δεν μπορούν να περιμένουν άλλο…

Επτά μήνες μακριά από κάθε επίσημη αγωνιστική δράση, είναι λογικό οι παίκτες του ΠΑΟΚ να περιμένουν τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης και αυτό ακριβώς εξέφρασαν ο Νώντας Παπαντωνίου και ο Elston Turner.

«Ήταν μία καλή ευκαιρία σήμερα, μετά από τόσο καιρό να ξεσκάσουμε λίγο, να το διασκεδάσουμε, πάντα όμως στα αγωνιστικά πλαίσια και σε αυτά που ζητάει ο προπονητής με σοβαρότητα και πειθαρχία. Είμαστε σε ένα μεγάλο διάστημα με αποχή από φιλικά παιχνίδια, γιατί δεν έγινε το παιχνίδι του Κυπέλλου και δεν έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε κάποιους φιλικούς αγώνες λόγω και του COVID. Είχαμε όμως την ευκαιρία να χαλαρώσει λίγο η ομάδα, να παίξουμε ένα οικογενειακό διπλό, είχαμε βάλει και στοίχημα με τα παιδιά, οπότε η χαρά ήταν διπλή γιατί κερδίσαμε και το παιχνίδι και το στοίχημα», σχολίασε αρχικά ο Νώντας Παπαντωνίου για τη νίκη της δικής του ομάδας και εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν: «Νομίζω το να πούμε ότι απλά ανυπομονούμε είναι πολύ λίγο. Αυτό που προσωπικά νιώθω δεν περιγράφεται. Η Τετάρτη ευτυχώς πλησιάζει, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, χωρίς κόσμο και όλα όσα συμβαίνουν δεν πρέπει να μας αφορούν, παρά μόνο τι θα συμβεί στις τέσσερις γραμμές. Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ξεκινήσει καλά η χρονιά».

Ο Elston Turner από την πλευρά τόνισε: «Είναι δύσκολο να είμαστε τόσο καιρό εκτός αγώνων γιατί είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε. Ήταν δύσκολο όλο αυτό το διάστημα με πολλές προπονήσεις, τραυματισμούς, αλλά είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν. Το παιχνίδι που παίξαμε σήμερα έμοιαζε με επίσημο, αλλά δεν ήταν. Ήταν ωραίο που ξεφύγαμε από τις προπονήσεις, τρέξαμε πάνω κάτω. Οι συμπαίκτες μου είναι εξαιρετικοί, τους αγαπώ όλους, ακόμη κι αυτούς που κερδίσαμε σήμερα. Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες παίξαμε πολύ καλά και ελπίζω αυτό να το εμφανίσουμε στο γήπεδο τη νέα σεζόν».

Διαβάστε ακόμη...