«Τιμή μου να παίξω στον ΠΑΟΚ, αλλά...»

Από paok24.com : Ο Ιταλός πασαδόρος ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Δικεφάλου για το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του.
Πηγή: paok24.com
«Τιμή μου να παίξω στον ΠΑΟΚ, αλλά...»

Το «φλερτ» μεταξύ ΠΑΟΚ και Ματέο Πάρις ώστε ο Ιταλός 37χρονος πασαδόρος να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τέλες που φεύγει για τη Βραζιλία, δεν κατέληξε σε «γάμο», με τον Δικέφαλο να συνεχίζει το ψάξιμο στην αγορά.

Οι ασπρόμαυροι προσέφεραν στον Ιταλό συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2020 προκειμένου να δουν την κατάσταση του, καθώς και αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση στην αγορά τον Δεκέμβρη και εν συνεχεία να αποφασίσουν αν θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον πρώην παίκτη της ΜΕΝΤ και του Φοίνικα Σύρου.

Ο παίκτης από την πλευρά του ήθελε να διασφαλίσει ότι θα βρει ομάδα για το υπόλοιπο όλης της σεζόν και κάπως έτσι οι επαφές των δύο πλευρών οδηγήθηκαν σε ναυάγιο, με τον Ιταλό πάντως να ευχαριστεί τον ΠΑΟΚ για το ενδιαφέρον του, αναφέροντας:

«Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στη διοίκηση και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ για την πρόταση. Για 'μένα θα ήταν μεγάλη τιμή να φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ. Από την πλευρά μου υπήρχε η επιθυμία να βοηθήσω την ομάδα και να δεχτώ ακόμα και το συμβόλαιο για 3 μήνες που μου προτάθηκε. Δυστυχώς δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και η διοίκηση αποφάσισε να σταματήσει την συζήτηση. Θέλω να πω και πάλι ένα ευχαριστώ στην ομάδα που με σκέφτηκε και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς της ομάδας για την αγάπη που μου έδειξαν τα 4 αυτά χρόνια και συνεχίζουν να μου δείχνουν. Καλή επιτυχία στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια καλή σεζόν».

Διαβάστε ακόμη...